Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Do’s and don’ts voor salontafels van marmer

Door de geweldige sfeerversterkende uitstraling, de ideale onderhoudsvriendelijkheid en de gegarandeerd lange levensduur zijn salontafels van marmer voor elk huishouden een super keuze. Wij kunnen dus maar al te goed begrijpen dat jij ook graag zo’n prachtig exemplaar in huis wilt halen. Maar wat moet je nou vooral wel doen tijdens je zoektocht en wat vooral niet? Wij leggen het je uit aan de hand van een paar do’s en don’ts.

 

Do: Bepaal en meet de ruimte

Zonder te meten kun je nooit die ideale salontafel voor jouw woning gaan vinden. Bepaal daarom eerst nauwkeurig waar je je tafel precies wilt hebben als deze straks eenmaal binnen is. Meet met een meetlint of rolmaat precies na hoeveel ruimte er nog over is en bewaar dit op een briefje of in je telefoon. Je kunt het zo niet meer vergeten. Als je eenmaal bepaalt hebt waar je salontafel komt te staan, kun je gaan zoeken naar tafels die aan de opgemeten maten voldoet. Kies zeker geen te grote tafel, aangezien dat niet zal gaan passen. Een veel kleinere tafel is ook niet gewenst, aangezien dit er nogal knullig uit kan zien.

 

Don’t: Kies een verkeerd tafelblad

Je kunt bij een marmeren salontafel kiezen voor een tafelblad dat rond, rechthoekig of vierkant is. Wat je dan vooral niet wilt doen, is een tafelblad kiezen dat niet bij jouw inrichting en plaats van de tafel past. Zo is een ronde tafel in een krappe ruimte nooit een goed idee. Hiervoor kun je het beste een rechthoekige of vierkante gebruiken.

 

Do: Kies je eigen kleur

Je kunt je nieuwe marmeren salontafel krijgen in drie verschillend tinten: crème, grijs of zwart. Daarmee kun je een kleur kiezen die goed aansluit bij je eigen smaak en past bij de rest van je interieur. Ook zijn er speciale uitvoeringen gemaakt van onyx, wat je tafel nog unieker maakt.

 

Do: Bestel bij IndoMarmer

Als er één plaats is om je nieuwe marmeren salontafel te bestellen, dan is het wel IndoMarmer. Deze aanbieder heeft verschillende salontafels van marmer in het assortiment, die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Je kunt er spelen met de afmetingen, kleuren en vormen van de tafel en zo de ideale match voor jou uitkiezen. Naast de tafels zelf krijg je er ook gratis verzending en 14 dagen bedenktijd! Dat in combinatie met de laagste prijzen maakt van deze website de beste aanbieder in onze ogen.