Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Lowa Renegade dames en heren

Het model de Lowa Renegade is één van de bekendste schoenen uit de wandelschoenen collectie van Lowa. Dit type zit al tientallen jaren in de collectie voor dames en heren, de vraag is of de Renegade ooit uit het aanbod zal gaan. De wandelschoen staat bekend om haar uiterst fijne pasvorm. Vanwege de iets bredere voorvoet is de wandelschoen geschikt voor een breed publiek. Zeker 80% van alle wandelaars vindt de Lowa Renegade lekker zitten. En dat is uniek!

De Lowa Renegade heren heeft een traditioneel karakter en wordt vaak in donkere kleuren, tegenwoordig met een accent kleur, geproduceerd. Meestal is de basiskleur: zwart, bruin, grijs, blauw of antraciet. De Lowa Renegade dames wordt net zoals die van de mannen, geproduceerd in donkere kleuren. Af en toe een wat lichtere kleur, zoals lichtblauw of rood. De Renegade zowel voor dames als voor heren, is volledig gemaakt van leer en beschikt over een Gore-Tex membraan. Dit zorgt ervoor dat de schoenen waterdicht zijn, zonder dat het ademende vermogen wordt aangetast. Ideaal om zowel ’s zomers als ’s winters mee te wandelen. Weersinvloeden hebben geen effect op het comfort van de Lowa Renegade GTX.

Zoolconstructie van de Lowa Renegade

De stijve zoolconstructie zorgt voor een stabiliteit die past bij een wandelschoen uit de A/B categorie. Aan de onderkant van de Lowa Renegade zool is gebruik gemaakt van duurzaam, slijtvast rubber van het hoogwaardige merk Vibram. Naast stabiliteit zorgt de Vibram zool ook voor perfecte grip. Niet onbelangrijk voor als je je op gladde ondergronden begeeft. De zoolconstructie in totaliteit zorgt voor hoogwaardig comfort.

De Renegade wordt geproduceerd in een speciale dames en heren leest. Daarnaast zijn is er voor de brede voeten een Wide uitvoering gemaakt. De best verkochte wandelschoen van Lowa is verkrijgbaar in een half hoge en een lage variant. In de benamingen wordt dit MID of LO genoemd.

De Lowa Renegade voor dames en heren is absoluut een aanrader en uitzonderlijk geschikt voor de Nederlandse ondergronden.