Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Meer info over de alternatieve geneeswijze Shiatsu

Er zijn veel alternatieve geneeswijzen waar u baat bij kan hebben, en Shiatsu is daar één van. Zelfs als u wat sceptisch bent over niet-bewezen therapievormen, zul u na één sessie zelf ondervinden wat een verschil dit voor u kan maken. Deze vorm van therapie is dan ook ruim inzetbaar en kan helpen bij verschillende soorten klachten. Van mentaal tot fysiek, deze geneeswijze kan verlichten en een bijdrage leveren tijdens het genezingsproces. Maar wat is Shiatsu nu eigenlijk, en hoe kan het u helpen? Hoe gaat het precies in zijn werk en bij wie moet ik terecht voor deze vorm van therapie? Hieronder leggen we u uit wat het nu eigenlijk is en waarbij het u kan helpen.

Wat is Shiatsu nu eigenlijk en waar kan het bij helpen?

Shiatsu is een vorm van lichaamstherapie waarbij, aan de hand van een massage, druk wordt uitgeoefend op bepaalde punten binnen het lichaam. Maria van der Sar in Tilburg, Noord-Brabant biedt deze behandeling aan. Door op deze punten druk uit te oefenen, zal de energiestroom binnen uw lichaam geactiveerd worden. Deze kan namelijk geblokkeerd raken, waardoor deze minder vrij stroomt. Na een Shiatsu sessie zult u meteen de positieve energie door uw lijf voelen stromen. Energie kan een grote bijdrage leveren aan het genezingsproces. Tevens kan het pijn verzachten bij chronische of langdurige klachten. Daarom is deze vorm van therapie dan ook veelzijdig en inzetbaar voor uiteenlopende klachten. Van een simpele hoofdpijn tot aan een sportblessure, van stress tot aan een chronische aandoening. Deze vorm van therapie kan pijn verlichten, verzachten en uw lijf ondersteunen bij de genezing.

Wie kies ik als therapeut?

Bij Shiatsu is het van groot belang dat dit naar behoren wordt uitgevoerd. Uw therapeut dient over ervaring en expertise te beschikken, zodat de drukpunten optimaal gemasseerd worden voor het beste resultaat. Maria van der Sar in Tilburg, Noord-Brabant is in dit opzicht een aanrader. Haar klanten zijn dan ook erg tevreden.

https://www.mariavandersar.nl/