Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Onderwijs

Motorrijles Limburg

Je begint jouw motorrijlessen in Sittard-Geleen met oefeningen die jouw voertuigbeheersing verbeteren. Je begint daarom altijd op een parkeerplaats. Zo kun je zonder stress en in alle rust jouw motor leren kennen. Wij doen de oefeningen voor, eventueel met jou achterop. Heb jij het gevoel van jouw motor helemaal te pakken? Dan gaan we langzamerhand werken om de weg op te kunnen. Stap voor stap leidt onze motorrijschool  in Limburg jou op tot een echte motor bestuurder!

Motorrijschool Limburg

Bijna iedereen krijgt wel een autorijbewijs, maar het percentage motorrijbewijzen is veel kleiner. Veel mensen maken zich zorgen over het motorrijden omdat je kwetsbaarder bent. De motorrijcursus georganiseerd door BIKEcademy in Sittard-Geleen zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt motorrijden. Hierdoor kun je echt genieten van motorfietsen.

Motorrijschool Limburg

Er zijn verschillende soorten motorrijbewijzen (rijbewijs A), dit heeft te maken met jouw leeftijd. Ben je 24 jaar of ouder dan kan je gelijk op voor het volledige rijbewijs A. Hierbij is er geen beperking op het vermogen van de motor waarop je mag rijden. Je kan al vanaf je 18e opgaan voor rijbewijs A1, op je 20e voor rijbewijs A2 en op je 21e al voor rijbewijs A (met code 80). Met rijbewijs A1 mag je een motor besturen met maximaal 11kW en met rijbewijs A2 motoren met maximaal 35kW. Met een code 80 mag je dezelfde motoren besturen als rijbewijs met A2, alleen vervalt de code 80 na 2 jaar. Hierna mag je alle motoren besturen, ook al ben je dan nog geen 24 jaar oud.

 

 

https://motorrijschoollimburg.nl/