Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Een locatie voor al uw tinctuur aankopen

Als u op zoek bent naar een groot assortiment waar u een tinctuur van uiteenlopende planten en kruiden vindt, dan bent u bij Biosfeer Groede op de juiste plaats. Dit bedrijf heeft het grootste assortiment aan biologische en gecertificeerde (oer)tincturen binnen de Europese Unie. De teelt van de planten, de productie van de verschillende soorten tinctuur en het verkopen van de verschillende producten vindt u bij hen onder één dak. Het gehele proces is in handen van deze specialist, van het zaadje tot in de fles. Hierbij bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit. Dit bedrijf beschikt namelijk over onder andere SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificering.

Hoe gaat dit bedrijf te werk

Bij Biosfeer Groede verkopen ze een succesvol of gestandaardiseerd moedertinctuur van medicinale kruiden, dat ze op basis van een bewezen degelijke farmacopee en uniform geteelde en geproduceerde plantendelen maken die vers of gedroogd zijn. Een voordeel van een tinctuur is dat deze lang houdbaar is. Dankzij het hoge alcoholgehalte (32% tot 90%) is een tinctuur tussen de twee en vijf jaar houdbaar. De tincturen die deze specialist aanbiedt, zijn verkrijgbaar als simplex of complex. Het is mogelijk om een tinctuur te kopen in verschillende bulkvolumes, variërend van ½ liter tot liefst 200 liter. Verder zijn er ook consumentenverpakkingen verkrijgbaar, alleen worden deze niet rechtstreeks aan particulieren geleverd. Zakelijke afnemers als winkeliers, fabrikanten, groothandelaren en therapeuten kunnen een klein flesje aanschaffen van 50 of 100 ml.

 

Waarvoor gebruikt u een tinctuur?

Een tinctuur kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld voor:

  • Voedingssupplementen
  • Gewasbescherming
  • Als ingrediënt voor etenswaren en dranken

Vraag gerust extra informatie aan

Wilt u graag een tinctuur aanschaffen voor uw bedrijf en heeft u nog vragen over dit product? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden omtrent het gebruik van tincturen? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten van Biosfeer Groede. Dit doet u via de gegevens op de contactpagina op de website.

https://biosfeer-groede.com