Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Ontdek prachtige lente- en zomerbloeiers

Ben jij een echte liefhebber van prachtige tuinen? Kun je geen genoeg krijgen van bloemen, planten en andere mooie elementen in je tuin? Dan ben je vast en zeker bekend met lentebloeiers en zomerbloeiers. Deze leuke bloemplanten zijn een perfecte aanvulling op jouw tuin, zowel in de voortuin als in de achtertuin. Of je nu op zoek bent naar allium’s, krokussen, calla’s of begonia’s, de bloeiers zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende soorten. Bij Bulbs4you vind je daarom een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Wat zijn lentebloeiers?

Op het moment dat je lentebloeiers wilt aanschaffen, is het natuurlijk ook wenselijk om hier wat meer over te weten komen. Deze bloembollen bloeien in het voorjaar. Je plant ze dan ook vanaf september tot uiterlijk december. Wanneer de eerste zonnestralen in het voorjaar tevoorschijn komen, dan komen jouw bloemen ook tot leven!

Kenmerken van zomerbloeiers

Naast de lente- zijn er natuurlijk ook de zomerbloeiers. Zoals je waarschijnlijk al verwacht, zijn deze op het best in de zomerperiode. Zomerbloeiers geven vrijwel direct na aankoop hun kleurrijke bloemen, helemaal tot aan de vorstperiode. Houd er wel rekening mee dat je de bloemen in de vorstperiode wat extra aandacht geeft.

Kies jouw favoriete bloeiers

Wanneer je het aanbod van Bulbs4you bekijkt, zul je al snel zien dat er ontzettend veel keuzes zijn. Deze online aanbieder heeft een enorm aanbod aan verschillende soorten bloeiers, zowel zomer- als lentebloeiers. Je koopt hier onder meer canna’s, gladiolen, scilla’s en muscari’s. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment dat je hier kunt aanschaffen. Alle bloeiers bestel je eenvoudig online. Dit bedrijf staat bekend om snelle en secure levering. Houd er echter wel rekening mee dat er wordt gekeken naar het moment van oogsten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen je graag meer.