Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Het juiste adres voor jouw Kever Cabrio

Hou je ook zo van Volkswagen oldtimers, zoals een Kever Cabrio? Dan is VW Classics uit Someren dé dealer voor jou. In de showroom vlakbij Eindhoven vind je de mooiste exemplaren oude Volkswagens, dus er is veel meer te zien dan alleen de Kever Cabrio. Denk je erover om een tweedehandse Volkswagen oldtimer te gaan kopen? Dan moet je zeker het uitgebreide aanbod van deze specialist eens bekijken. Je vindt de informatie van alle auto’s in het aanbod overzichtelijk op de website van VW Classics. Je ziet bijvoorbeeld het aantal kilometers op de teller en je kunt het bouwjaar opzoeken. In de zeer complete webshop vind je overigens ook onderdelen van goede kwaliteit waarmee je je huidige oldtimer kunt opknappen. Je bestelt alles dat je nodig hebt eenvoudig en snel in de webshop.

Rij in één van de meest iconische auto’s ter wereld

Een Kever Cabrio van Volkswagen is zonder twijfel één van de meest iconische auto’s ter wereld. Dat komt onder andere door het feit dat deze auto in veel verschillende varianten geproduceerd is. Ook werd deze auto een heel lange tijd geproduceerd, namelijk tussen 1928 en 2003. In deze tijd zijn er meer dan 20 miljoen auto’s van dit type geproduceerd. Hierdoor is er voor iedere oldtimerliefhebber wel een Kever Cabrio te vinden. Wel is het aan te raden om je oldtimer te kopen bij een specialist, zoals VW Classics. Zo weet je zeker dat je de juiste informatie krijgt en dat je op een betrouwbare manier een oldtimer kunt kopen. Dit hoeft niet alleen een Kever te zijn, maar ook voor een populaire Volkswagenbus kun je bij hen terecht.

Ga ook langs voor onderdelen en de montage ervan

Wil je een Volkswagen Kever Cabrio laten opknappen of dit zelf doen? Vraag hulp aan de experts van Volkswagen Classics en koop direct de juiste onderdelen. Op deze manier heb je de juiste onderdelen snel in huis. Heb je ook hulp nodig bij de montage? Ga dan langs in de werkplaats en maak gebruik van de diensten van deze expert.

 

https://www.vwclassics.nl/