Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Ontharen met een laser?

Permanent laser hair removal

Heb jij veel lichaamshaar? Dan kan dat natuurlijk zeer vervelend zijn. Dan wil je bijvoorbeeld lekker naar het strand gaan, maar dan heb je een soort schaamtegevoel waar je mee te maken krijgt. Gelukkig kun je dan kiezen voor permanent laser hair removal. In dit artikel gaan we daar verder op in. Want wat zijn de voordelen van permanent laser hair removal?

 

permanent laser hair removal: de voordelen

Een belangrijk voordeel is dat jij je lichaamshaar dan niet hoeft te harsen. Misschien heb je wel eens je lichaamshaar geharst, of heb je mensen gezien wiens lichaamshaar wordt geharst. Het is in ieder geval iets wat niet aangenaam is. Haar uit je lichaam trekken is namelijk een zeer pijnlijke bezigheid. Het nadeel van harsen is ook nog eens dat het haar dan weer terug kan komen. Dus aan de ene kant is het heel veel moeite. Aangezien harsen veel pijn doet en dat het dus energie kost. Daarnaast loont het ook niet. Aangezien het haar ook weer terug gaat komen. En dan moet je weer opnieuw. Dat is net als de mythe van Sisyphus, waarbij Sisyphus steeds een steen een berg op moet rollen. Zodra de steen boven is, dan rolt de steen weer naar beneden. Dan moet hij vervolgens het gehele kunstje weer opnieuw doen. Zo zit het dus ook met harsen en daarom is laseren veel verstandiger.

 

Het is permanent en doet geen pijn

Laseren is dus even een intensieve behandeling, maar het zorgt er wel voor dat het permanent weg is. In sommige gevallen kan het bovendien ook vergoed worden door je zorgverzekering en dat is natuurlijk ook niet onaardig. Zo zorg je ervoor dat je nooit meer ongemakkelijk over het strand hoeft te lopen. En dat jij je echt zelfverzekerd over je zelf kan voelen, want dat is natuurlijk een groot goed.

Voor meer informatie bezoekt u Sensitif.nl.