Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking met een tuinhaard

Wil jij starten met outdoor cooking in jouw tuin? Of wellicht ben je zoekende naar een passende tuinkachel, zodat je ongeacht de buitentemperatuur lekker kunt genieten van jouw tuin? OUTDOOR OUTFITTER heeft een ruime keuze aan tuinkachels met of zonder kookfunctie beschikbaar. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring op het gebied van outdoor cooking. Ze bieden verschillende workshops voor zowel ervaren als startende buitenkoks.

Outdoor cooking op een tuinhaard met bakplaat

Op een houtkachel met bakplaat heb je de ideale combinatie van outdoor cooking en tuinverwarming. Terwijl jij lekker in de tuin zit en jezelf opwarmt, kun je tegelijkertijd een lekkere maaltijd bereiden. Hiermee kun je ook in de winter gezellig in de tuin zitten. De bakplaat is uitermate geschikt om direct op te bakken, maar je kan ook je gewone of gietijzeren pannen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld soep of een stoofpot maken. De OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt heeft allerlei soorten tuinkachels en haarden beschikbaar, van kleine draagbare houtkachels tot grote installaties die je permanent in de serre of tuinkamer plaatst. Hier kun je de perfecte haard of kachel vinden die aansluit op jouw wensen. Daarnaast je bij de OUTDOOR OUTFITTER ook alle benodigdheden voor jouw tuinhaard of kachel vinden. Denk hier aan houtbriketten, houtskool, veiligheidshandschoenen of gietijzeren pannen. Zo kan je gezellig en zorgeloos starten met jouw outdoor cooking ervaring. Door middel van de lekkere recepten die ook op de website te vinden zijn, kun jij van start met het bereiden van gezonde en unieke gerechten terwijl je geniet van warmte in de tuin.

Warm jezelf op bij een tuinkachel

Wat voor tuinkachel kies jij voor jouw outdoor cooking ervaring? De vakmensen van de OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt kunnen jou uitgebreid advies geven op basis van jouw wensen en situatie. Ontdek het ruime assortiment en haal de beste tuinkachel bij jouw in huis. Duik ook in de vele recepten en laat je verrassen door de bereidingswijze en lekkere resultaten.