Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Muziek

Perfect alternatief voor een djembé workshop

Al wilt u een djembé workshop regelen, maar heeft u daar net niet genoeg ruimte voor, dan wordt er een perfect alternatief aangeboden. Tijdens deze alternatieve workshop wordt er niet met een djembé maar met de daf gespeeld. Een daf is in principe bijna het zelfde als een djembé, alleen beschikt de daf niet over het vaasgedeelte van de trommel. De daf is een instrument die ook door onervaren spelers leuk bespeeld kan worden. Deze alternatieve djembé workshop kan overal gegeven worden. Het kan in uw bedrijfspand plaatsvinden, maar ook bij u thuis. Geen plek is te gek voor deze workshop.  

Hoe zo’n workshop eruit ziet

Tijdens deze alternatieve djembé workshop wordt er dus op de daf gespeeld. Deze workshop wordt gegeven door Farid, een ervaren djembé speler. Hij zorgt ervoor dat iedereen binnen een middag weet hoe hij of zij de daf moet bespelen. De leeftijd speelt hierbij geen rol, iedereen kan de daf leren spelen. Hierbij maak je kennis met vaardigheden waarvan je zelf niet eens wist dat je erover bezat. Tijdens de alternatieve djembé workshop, laat Farid ook nog horen wat hij allemaal wel niet kan. Hij is een echte musicus, hij treed namelijk ook regelmatig op in een orkest. Doordat Farid nog wat van zijn muziek laat horen, kunt u geïnspireerd raken.  

Een workshop regelen

Een alternatieve djembé workshop is zo geregeld. U telefonisch contact opnemen, maar ook per e-mail. Wanneer u vragen heeft over deze workshop, aarzel dan niet, en stel gewoon uw vragen. Wij vertellen u namelijk graag over deze workshop. Het is ook mogelijk om een alternatieve djembé workshop aan iemand cadeau te doen. Zo weet je zeker dat je een origineel cadeau hebt voor iemand. Wij zien u in ieder geval graag tegemoet bij een workshop van Farid. Gerelateerde artikelen

Wat is een FM transmitter?

Het perfecte alternatief voor een djembe workshop

Leuke band voor jouw bruiloft gezocht?