Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Huishoudelijk

Perfect schone ruiten

De invloed van weersomstandigheden wordt bij de gemiddelde glazenwasser in Eindhoven vaak onderschat. Een ruit maak je het beste schoon op een grauwe dag, regen en zon is absoluut niet aan te raden. Door de zon drogen je ramen te snel waardoor schoonmaaksporen zichtbaar worden en de regen laat op zichzelf ook sporen achter.

Afwasmiddel of azijn

Het kopen van een speciaal schoonmaakproduct om het glazen wassen makkelijker te maken, is absoluut niet noodzakelijk. Gebruik gerust een huis tuin en keuken afwasmiddel of vloeibare allesreiniger. Heb je dit niet in huis? Een warm water en witte azijn mengsel doet ook prima haar werk.

Het product aanbrengen

Het mengsel met behulp van een waterverstuiver eenvormig over de ruiten verdelen is de ideale manier. Mocht je dit niet voor handen hebben, dan levert een spons ook goed werk.

Denk eraan om de wasbeurt op de juiste manier te beëindigen door alle overblijvende sporen met een microvezel doekje weg te vegen.

Het voorkomen van sporen

Maak vooral horizontale bewegingen om de ruiten aan de binnenkant te drogen en juist verticale voor de buitenkant. Mochten er nog sporen achterblijven, zie je gelijk welke kant je nog een keer moet aanpakken.

De trekker: het wapen van de professionele glazenwasser

De professionele glazenwasser Eindhoven gebruikt het liefst een trekker, een ideaal wapen tegen schoonmaaksporen. Vooral bij grote ramen en veranda’s heeft een dergelijke wisser een groot succes. Denk eraan om de trekker tussen iedere wisbeweging af te vegen.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/glazenwasser-eindhoven/