Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Schakel deze professionele advocaat uit Roosendaal in

Heeft u een professionele advocaat in de buurt van Roosendaal, Noord-Brabant nodig? Neem dan eens contact op met Advocatenkantoor Van Beers. Al vanaf 2001 is meneer van Beers werkzaam bij dit bedrijf en hij heeft sinds die tijd veel verschillende zaken behandeld. Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van strafrecht. Zo heeft hij zaken behandeld die betrekking hebben op levens- en zedendelicten, maar ook delicten op het gebied van geweld, vermogen en verkeer. Daarnaast is hij niet alleen werkzaam in Roosendaal, maar ook voor zaken in onder andere Middelburg, Rotterdam, Breda, Dordrecht, Utrecht en Amsterdam schakelt u hem in als advocaat.

Hulp bij verschillende soorten zaken

Als advocaat in Roosendaal behandelt meneer van Beers voornamelijk zaken in het strafrechtsegment, maar ook bij ander soort zaken helpt hij u uiteraard. Denk daarbij aan familiezaken, geschillen met andere partijen, zaken met betrekking tot instanties en nog veel meer. Door zijn ervaring van meer dan 15 jaar heeft hij elk soort zaak al wel een keer behandeld. Daarnaast is hij ook werkzaam in het jeugdstrafrecht. Wordt uw minderjarige kind bijvoorbeeld als verdacht gesteld in een bepaalde zaak of is hij of zij op een andere manier bij een zaak betrokken? Schakel dan Advocatenkantoor Van Beers in. Meneer van Beers zal dan optreden als advocaat voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar. Hij doet er alles aan om deze lastige periode voor u en uw kind zo dragelijk mogelijk te maken en doet alles voor de best mogelijke uitkomst.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Wilt u graag kennismaken met deze advocaat in Roosendaal, Noord-Brabant? Plan dan een vrijblijvend gesprek in. Hier wordt uw situatie uitvoerig besproken en zal meneer van Beers met u de mogelijkheden doornemen. Uiteraard wordt u overal bij betrokken en wordt alles afgestemd op uw wensen. Deze persoonlijke aanpak in combinatie met zijn deskundigheid leidt vaak tot een goede uitkomst. Neem contact op met deze specialist door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen.

https://vanbeers-advocaat.nl