Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

Slotenmaker Amsterdam vervangt uw sloten goedkoop en snel

Ineens bent u het zat! Altijd maar weer zoeken naar de juiste sleutel bij elk slot. Uw sleutelbos kan makkelijk flink uitgedund worden met onze hulp!

Vervanging van cilinders

In een mum van tijd kan Slotenmaker Amsterdam uw slotcilinders voor u vervangen. Als u dit wilt zorgen we er gelijk voor dat al uw sloten geopend en gesloten kunnen worden met dezelfde sleutel. Wel zo handig toch? Als u toch denkt aan vervanging van uw cilinders, dan is het ook het overwegen waard om gelijk anti-kerntrekbeslag te nemen voor de hoofdtoegangsdeuren. Er wordt dan een rozet over uw cilinder geplaats, waardoor inbrekers uw cilinder niet meer uit uw slot kunnen trekken.

Vervanging van sloten

Misschien wilt u niet alleen uw cilinders vervangen, maar wilt u uw complete sloten een flinke upgrade geven. Dat kan! We leveren alle A-merk sloten met tenminste SKG-* keurmerk. Raamsloten, oplegsloten, opdeksloten, veiligheidssloten, 3-punts veiligheidssloten enzovoorts worden keurig voor u gemonteerd.

Sleutel afgebroken

Zonder dat u veel kracht zette brak zomaar uw sleutel af. Zie nu maar eens het achtergebleven stukje uit het slot te krijgen! Voor ons is dit een veel voorkomende klus waar we dan ook ruime ervaring mee hebben. Het achtergebleven stukje is zo verwijderd. Mocht het nodig zijn dan vervangt de slotenmaker Amstelveen in overleg met u de cilinder, want uiteraard wilt u wel dat uw woning goed afgesloten kan worden.

Tarieven

Onze tarieven zijn concurrerend en scherp. Uiteraard hangt het prijskaartje in grote mate af van de klus, van het merk sloten etc. Onze monteur zal u altijd duidelijk vooraf een prijsindicatie geven vóór hij aan de klus begint. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. U kunt altijd pinnen bij onze monteurs. Wel zo handig voor u, en veilig voor onze monteurs, die niet met cash over straat hoeven.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht