Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw zakelijke en persoonlijke kleding laten reinigen door een bedrijfskleding wasserij

Bij een wasserij bent u welkom om zowel uw persoonlijke als uw bedrijfskleding te laten reinigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfskleding binnen de horeca, maar ook aan kostuums en uniformen. Ook beschermende kleding vraagt om een juiste manier van reinigen. Als uw bedrijf gebruik maakt van dit soort kleding, dan doet u er goed aan om over de reinigingswijze na te denken. Al uw kleding wordt uiteraard op een gegeven moment vies en moet dan gewassen worden. Als u dit zelf doet, kan het gebeuren dat uw kleding minder mooi wordt of erger nog, onverhoopt kapotgaat. Dit is natuurlijk erg zonde.

Voorkom vale kleding met een goede reinigingswijze

Het valer worden of kapot gaan van uw kleding is mogelijk te voorkomen door gebruik te maken van een wasserij. Er zijn ook wasserijen die zich gespecialiseerd hebben in het wassen van bedrijfskleding. Zo ook de wasserette Good-Clean. Deze gespecialiseerde wasserij voor bedrijfskleding maakt gebruik van professionele reinigingsmiddelen waardoor uw bedrijfskleding zo lang mogelijk als nieuw blijft. Ook voor uw particuliere was bent u hier welkom. Bovendien maakt u hier de keuze voor een milieubewuste wasserette. Bij Good-Clean wordt uw bedrijfskleding namelijk gereinigd met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Een milieubewuste wasserette herkent u aan het NETEX-Milieucertificaat. Een wasserij met dit certificaat denkt te allen tijde aan het milieu.

Laat uw kleding ophalen en weer afleveren

Wist u dat u er bij sommige wasserijen ook voor kunt kiezen om uw te wassen kleding op te laten halen? Nadat de kleding gewassen en gestoomd is, wordt deze weer netjes aan u afgeleverd. Op deze manier heeft u bijna geen omkijken meer naar uw (vieze) kleding. Dit kan u bovendien de nodige tijd schelen. Tijd die normaal gesproken naar het wassen van uw kleding gaat, gebruikt u nu bijvoorbeeld voor het bijhouden van uw administratie. Door de haal- en brengservice hoeft u uw kostbare tijd ook niet langer te verdoen aan het transporteren van uw vuile en schone was.

https://goodclean.nl