Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Vitalere medewerkers? Dat doe je zo!

Meer sporten, gezonder eten… niet altijd makkelijk. De één is er al wel mee bezig, terwijl de ander zaterdag nog altijd als patatdag heeft en wekelijks in de kroeg te vinden is. En natuurlijk moet dat ook kunnen. Maar toch is een gezonde levensstijl ook belangrijk. Dat jouw medewerkers een beetje gezond leven, is ook in jouw belang. Vitalere medewerkers zijn namelijk veel productiever. Bovendien geven vitalere medewerkers een heel andere uitstraling aan je bedrijf dan mensen die dit niet echt zijn. Daarom is het belangrijk om vitaliteit te stimuleren en het ze wat makkelijker te maken om de levensstijl te verbeteren.

 Kleding en accessoires

Met een relatief kleine investering kun je zorgen voor plezier in sporten voor je medewerkers én naamsbekendheid voor je bedrijf. Dat kan door middel vansportkleding bedrukken. Al is het alleen een shirtje of een jack, mensen zijn altijd blij met nieuwe (sport)kleding. Vooral als ze het krijgen. Daarnaast zorg je voor een trots gevoel bij je medewerkers ten opzichte van je merk. Heb je een kleiner budget, dan hoef je geen kleding te bedrukken voor ze, maar kun je ook voor accessoires zorgen. Voor de hardlopers bijvoorbeeld een armband met reflectie en lichtjes, zodat ze in het donker goed zichtbaar zijn. Een geschenk als dit geeft ook aan dat je om veiligheid geeft. Al dit soort spullen kun je eenvoudig regelen op webshops zoals Allgifts.

Organiseer een uitje of event!

Je kunt spullen bedrukt weggeven om sportiviteit te stimuleren en hopen dat mensen het zullen gebruiken, maar je kunt ook zelf sportieve events of activiteiten organiseren. Voetbaltoernooien en hardloopevents kun je organiseren voor jouw medewerkers en jullie relaties. Of laat ze bijvoorbeeld met familie en/of vrienden meedoen. Je kunt het natuurlijk ook gewoon wat kleiner aanpakken, zoals met een activiteit met personeel alleen. In plaats van dat jullie je ergens vol eten in een goed restaurant, kun je uit genoeg sportieve uitjes kiezen. Ga bijvoorbeeld blokarten of vliegeren op het strand. Of ga lekker paintballen. Je kunt zelfs zeskampen regelen, zodat ze het in teams tegen elkaar kunnen opnemen. Hoe leuk! Dit soort activiteiten zijn bovendien goed voor de teambuilding!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht