Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verkort het proces rondom het inklaren van uw goederen

Wanneer u met uw bedrijf goederen wilt invoeren in de Europese Unie bent u verplicht om deze in  te klaren. Het inklaren van goederen is een proces wat enige tijd en inspanning vereist. Daarbij zult u invoerrechten en andere heffingen moeten betalen wanneer u goederen gaat inklaren die u wilt importeren. Uw goederen mag u dan ook pas gaan verhandelen wanneer dit proces correct afgehandeld is. Wilt u hier tijd op besparen en er zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt? Dan schakelt u Hemetex B.V. in.

Een specialist op het gebied het inklaren van goederen als douane expediteur

Bij het transporteren van goederen komt een hoop kijken, maar schakelt u Hemetex B.V. in, dan heeft u de mogelijkheid om het hele traject uit handen te geven. Zij beperken zich namelijk niet alleen tot het inklaren van goederen, maar het transport ervan verzorgen zij ook! Van deur-tot-deur is uw transport compleet geregeld. Het vakkundige team zal uw voor- of natransport van de zending namelijk verzorgen. In overleg zal het transportsysteem bepaald worden, de mogelijkheden worden besproken en u zal de beste prijs- en prestatieverhouding ontvangen. Met Hemetex B.V. wordt u de complete zorg over uw goederen uit handen genomen.

Hoe het proces rondom het inklaren van goederen werkt

Voor u is het inklaren van goederen een zeer kostbare en tijdrovende bezigheid. En tijd is geld. Wanneer u dit overlaat aan Hemetex B.V. maken zij voor u douanedocumenten gereed zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U bent er dan van verzekerd dat dit correct verloopt. Zij zijn hier namelijk in gespecialiseerd! De inklaring wordt dan gedaan aan de hand van een elektronisch aangiftesysteem. Door dit systeem is Hemetex B.V. erg flexibel, leveren zij een snelle dienstverlening  en zijn uw goederen razendsnel bij ieder douanekantoor in Nederland om ingeklaard te worden.

https://hemetex.nl