Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Ontdek de werkwijze bij haar doneren

Wilt u graag haar doneren en heeft u de afgelopen tijd een prachtige bos haar opgespaard om dit te kunnen verwezenlijken? U zal iemand hier gegarandeerd erg blij mee maken. Op deze manier biedt u veel steun aan minder bedeelde vrouwen met een haarziekte of kanker. Helaas krijgen elk jaar veel mensen de diagnose kanker. Door deze diagnose gaan veel mannen, vrouwen en kinderen een zwaar traject in. Vaak worden chemokuren toegepast en deze kunnen haaruitval veroorzaken. Wanneer u haar doneert, weet u zeker dat dit op een goede bestemming aankomt. Benieuwd naar hoe het doneren van haar in zijn werking gaat? Lees dan snel verder. 

De voorwaarden die verbonden zijn aan haar doneren

Aan het doneren van haar zijn een aantal voorwaarden verbonden. Het haar moet bijvoorbeeld minimaal 30 centimeter lang zijn. Deze lengte is noodzakelijk omdat het haar dan ingevlochten kan worden en daarna in een mooi model geknipt kan worden. De lengte van het haar kan los gemeten worden. Bindt het haar zowel boven als onder strak vast. Zo voorkomt u dat het in de klit raakt. Elke natuurlijke haarkleur is welkom. Zelf met grijs haar dat in een natuurlijke tint is geverfd is de Nederlandse Haarstichting erg blij.

Laat uw haar bij een van de 350 kapsalons knippen

Bij het doneren van haar is het verstandig om de hulp van een professionele kaper in te schakelen. Bij een professionele kapsalon knippen ze er namelijk meteen een mooi model in. Verlaat stralend de kapsalon met een prachtig kapsel. Wanneer u aangeeft dat u uw haar wilt doneren, ontvang u bij wel 350 kapsalons in Nederland een flinke korting. Soms wordt het haar zelfs gratis geknipt. Bekijk op de website welke kapsalon in uw buurt is aangesloten bij de Nederlandse Haarstichting.

Het opsturen van haar

Het zou zonde zijn als het haar dat u wilt doneren, beschadigt. Daarom is het verstandig om een extra envelop om het haar te doen. Deze envelop stuurt u eenvoudig op naar het volgende adres:

De Haarstichting Thomas Mannsingel 86 2553 DA Den Haag

Bent u benieuwd of uw haar goed is aangekomen bij De Nederlandse Haarstichting? Als u in de envelop uw naam en adres toevoegt, krijgt u een bedankje toegestuurd.