Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Voorkom slijtage aan je gebit door een knarsbitje te kopen

Veel mensen hebben last van tandenknarsen. Dit is een aandoening waarbij men geheel onbewust en vaak in hun slaap de tanden tegen elkaar aan knarsen. Dit kan veel schade aanrichten en aardig wat tandartsbezoekjes kosten. Om dit te voorkomen is het aan te raden om een knarsbitje te gebruiken. Maar waar haal je dit?

Een bitje in de kleur die jij wenst

Om jouw gebit optimaal te beschermen, koop je een knarsbitje bij gebitsbeschermers.nl. Zij hebben verschillende kleuren knarsbitjes op voorraad. Heb je het liefst een zwarte, blauwe of witte variant? Gebruik de filters op de website om jouw specifieke kleur te vinden. Door een knarsbitje te kopen zorg je ervoor dat de boven- en onderkaak elkaar niet meer raken, waardoor tandenknarsen wordt voorkomen.

Alle gebitsbescherming op één plek

Naast de bitjes tegen knarsen, vind je bij gebitsbeschermers.nl nog veel meer! Denk hierbij aan beugelbitjes, boksbitjes en bijvoorbeeld hockeybitje. Kies hierbij uit verschillende merken. Zoek jij een hockeybitje van het merk Benum, Makura, Opro of bijvoorbeeld Shock doctor? Daarnaast zijn de hockeybitjes allemaal op maat te maken. Op die manier weet je zeker dat de pasvorm goed is en je geen last hebt wanneer je het bitje draagt tijdens het hockeyen. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing die meegeleverd wordt in jouw hockeybitje en volg de stappen. Ben je ouder dan 11 jaar? Zorg dan dat je senior gebitsbeschermer bestelt. De junior bitjes zijn geschikt voor kinderen tot een leeftijd van 10 jaar.

Bestel online of bezoek de winkel

Op gebitsbeschermers.nl vind je een zeer uitgebreid aanbod met verschillende soorten gebitsbescherming. Bekijk hun uitgebreide assortiment eenvoudig online en plaats een bestelling. Doorgaans ligt de levertijd tussen de één tot twee werkdagen. Wil je de producten liever met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van de winkels in Arnhem of Utrecht. Daar helpen de medewerkers je graag verder.