Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een WordPress website op maat laten maken door een professionele webdesigner?

Tegenwoordig is het heel gek als je met je bedrijf geen website hebt en hier word je dan door (nieuwe) klanten ook op afgerekend. Je website is immers het visitekaartje van je bedrijf en is vaak een eerste kennismaking voor nieuwe klanten. Spreekt je website niet aan, dan kost dat je gewoon omzet. Dat is de grootste reden om niet te bezuinigen op je website. In mijn geval heb ik € 1500,- geïnvesteerd in een nieuwe website en het heeft me dat het eerste kwartaal al €2700,- opgeleverd!

Waarom een WordPress website laten maken?

Waarom een WordPress website laten maken? WordPress is een CMS waar heel veel gebruik van wordt gemaakt en dat is natuurlijk niet voor niets! Het is een heel gebruikersvriendelijk systeem, zodat je zelf ‘na de bouw door een professionele bouwer’ makkelijk aanpassingen doorvoert op je website. Naast gebruikersgemak is WordPress zoekmachine vriendelijk, dus als je jouw website wilt gaan gebruiken voor je marketing; dan heb je aan WordPress een goed CMS.

We zetten de voordelen op een rijtje:

–       Gebruikersvriendelijk

–       Zoekmachine vriendelijk

–       Veel mogelijkheden

–       Ontwikkelingen staan niet stil

–       Altijd up-to-date

Meer over WordPress? Klik dan op de link!

Kosten WordPress website te laten maken

Wat zijn de kosten om een WordPress website te laten maken? De kosten liggen heel erg uit elkaar en gaan van €300,- tot €15.000,-. Wat is dan het verschil zou je dan denken he? Dat leg ik je graag uit:

Iedereen met een beetje technische kennis kan bouwen met WordPress, alleen betekend dat niet dat alles technisch goed in orde is. Een student die net begint met websites te maken vraagt vaak rond de €300,- en dan mag je er ook niet te veel van verwachten en zeker niet dat je er een aantal jaren mee vooruit kan.

Ik kom zo vaak tegen dat de website slecht is opgebouwd en dan merk je dat het gebruikersgemak voor je klanten vele malen minder is en daardoor ook minder geld oplevert. Denk aan menu structuur, call to action buttons, instellen van meta omschrijvingen, instellen van title tags, te grote afbeeldingen en daardoor een lange laadtijd van de webpagina’s. Soms moet ik gewoon langer dan 3 seconden wachten per pagina. Dat klinkt weinig, maar ga het zelf maar eens uitproberen en dan merk je dat je toch echt heel snel afhaakt.

Kort om bezuinig niet te veel op een website en kies een professionele bouwer. Mocht je een website hebben met ong 5 t/m 10 pagina’s en geen ingewikkelde koppelingen, dan moet je rekening houden met een bedrag rond de €1500,-. Wil je een woocommerce webshop, dan begint het vaak rond de €2500,-. Het klinkt veel, alleen ga je merken dat het je zoveel meer gaat opleveren!

https://allinone-media.nl/