Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Kozijnen en Schuifpuien bij Schipper Ede

Ik had al een keer eerder van Schipper Ede gehoord, maar was nooit overtuigd dat het een van de beste bedrijven is als het gaat om kozijnen en schuifpuien. Al voor een tijdje wilde ik in het huis schuifpuien. Dat vond ik een makkelijkere manier om dan naar buiten te gaan en dan soms te genieten van de frisse lucht. Ik had eerst een andere deal gemaakt met een bedrijf die hier gespecialiseerd in was. Maar ze hadden niet precies wat ik zocht en waren onvriendelijk tegenover hun klanten. Dus daar ben ik snel weggegaan en ben ik verder gaan zoeken naar wel een goed bedrijf.

Op zoek naar een bedrijf net zoals Schipper Ede

Ik had echt gewild dat ik veel eerder wist van Schipper Ede. Dan hoefde ik niet al die andere bedrijven af waar ik ben geweest. Ik heb meerdere bedrijven in de omgeving bezocht en elke keer was het mis. Ze waren niet professioneel bezig, of waren alleen bezig met iets te verkopen aan mij dan daadwerkelijk mij helpen zoek naar de perfecte oplossing. Uiteindelijk klaagde ik bij een aantal vrienden en die zeiden dat ik eens bij Schipper Ede moest gaan kijken. Ik had zelf er nog nooit van gehoord, maar ik heb ze meteen opgezocht op internet. Daar zag ik goede reviews van hem staan.

Goede service en producten

Ik heb meteen een afspraak bij hen ingepland, om verder te kijken of ze iets voor mij konden betekenen. Binnen een aantal dagen kreeg ik antwoord op die vraag en kon ik binnen een week al terecht bij hen. Tijdens onze afspraak was de focus helemaal bij mij gelegd en om mij zo goed mogelijk te helpen. Dit was een zeer goede ervaring en ik ben zeker blij met de keuze van hun schuifpui. Hij ziet er prachtig uit en hij doet wat hij moet doen. Echt een aanrader.

Contact

Bent u ook benieuwd naar het brede assortiment van Schipper Ede? Bekijk dan eens de website van hen via www.schipper-ede.nl voor meer informatie over hun assortiment en showroom.