Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

Wat is de juiste onderhoudsvoorschrift van een wasmachine

Na lange tijd met behulp van, glazen wasmachine zal worden versleten, vervuild en verlies nut. Dus we moeten onderhoud en reparatie, volgens de normale procedure, in bepaalde periode van de cyclus om de functie en werking terug te krijgen. Zoals voor de bosch wat285c0nl zijn geen er dergelijke onderhoudsartikelen voor glaswasmachine momenteel, zodat zullen wij alle onderhoudsprocedures voor glaswasmachine.

Stappenplan voor de reiniging

Het onderhoud voor glazen wasmachine moet aandacht besteden aan zes aspecten:

 1. Smering van de wasmachine
 2. Kalibratie van de transferrollen
 3. Afstelling van de borstelaarhoogte
 4. Reiniging van watertank en -bak
 5. Reiniging sproeier
 6. Afstelling luchtmes in droogsectie

Smering van de wasmachine

Om schade aan de tandwielen door overmatige slijtage van de apparatuur te voorkomen, moet de glaswasmachine goed gesmeerd worden. Door een goede mechanische olie te kiezen met goede stabiliteit en hechting, kunnen operators de belangrijkste onderdelen smeren (aandrijfketting, spiraaltandwielen en assen)

 • Gebruik plastic folie om de te smeren delen en de schoonmaakruimten af te schermen om olievervuiling te voorkomen.
  Ik smeer de ketting, het tandwiel, het gezamenlijke oppervlak van de ketting van de schachtrol en de kettingplaat.
  Gelijkmatige smering van de aandrijfketting en de transportrollen.
  Gebruik een schone katoenen doek om het overtollige vet af te vegen.
  Kalibratie voor overdrachtsrollen
 • De lagere rollen van glaswasmachine worden bevestigd en zij worden gedreven door het transmissiesysteem van het schachttoestel en de hoogte van hogere rollen, worden hun einden bevestigd door twee gesmeerde lagers, kunnen worden aangepast en draai vrijï¼which ontwerp kan glassterkte gelijk verzekeren en regelmatig overbrengen. Over het algemeen, zouden de arbeiders het horizontale en verticale niveau van toestel regelmatig moeten controleren. Aangezien na een periode van tijd van het gebruiken van lagers, de slijtageontruiming zal stijgen en dit probleem tot de einden van hogere het vervoeren rollen kan leiden is uit evenwicht gebracht en veroorzaakt het originele glasblad om afbuiging in transmissie, in antwoord op dit fenomeen voor te komen, installeren wij de vaste plaatklem aan het materiaal en meten regelmatig de lasten van de rolhoogte en kalibreren of vervangen de rollagers om de compressiesterkte aan te passen.

Aanpassing voor brusher hoogte

Glas wasmachine grote gebruik van de borstels om originele glasplaten schoon te maken, in werking proces, exploitanten vaak vloeibare poetsmiddelen toevoegen om de effectieve polish te garanderen en hardnekkige vlekken te verwijderen. Om de borstels effectief rollend polijsten te laten doen, stellen wij altijd de hoogte van borstel tippy op de positie van 1,5 mm onder het oppervlak van glas. Naarmate de borstels slijten, moeten we de hoogte van de borstel regelmatig verminderen om de reinigingskwaliteit te waarborgen.

Reiniging van waterreservoir en -bak

De glazenwasmachine keurt niveau 3 circulerend water goed om glas geleidelijk schoon te maken en onder de was-droog sectie, zijn er drie onafhankelijke tanks en natte pan om schoon water op te slaan. Omdat het water tijdens het reinigingsproces ook verontreinigd zal zijn en sommige poetsmiddelen of ander vuil geleidelijk in de tanks zullen neerslaan, moeten de werknemers ze regelmatig wassen om de waterkwaliteit te garanderen.

Waterleiding schoonmaken

Als tijdens het reinigingsproces blijkt dat waterleidingen geblokkeerd zijn, worden deze onmiddellijk gebaggerd en wordt de concentratie van de gebruikte vloeibare poetsmiddelen aangepast. (Nota: hoe meer poetsmiddelenconcentratie, hoe waarschijnlijker om verstopt te lijken)
Schoonmakende stappen aan waterpijpen zoals hieronder:

 1. Verwijder de blokkeeruitrusting en de bovenste rollen en sluit de stroom- en toevoerkleppen af.
 2. Draai de bevestigingsbout los die aan beide uiteinden van de waterpijpen zijn geïnstalleerd en verwijder het mondstuk.
 3. Voer met behulp van hogedrukwaterkanonnen het zuivere water in de waterpijpen en vorm er waterdruk in en neem vervolgens elk mondstuk waar en gebruik clips om bagger te doen.
 4. Nadat u klaar bent met het schoonmaken van de waterpijpen, installeert u ze terug en haalt u de bouten aan. Houd er rekening mee dat de richting van de sproeier hetzelfde blijft als voor het wassen.

Afstelling voor luchtmes in droogsectie

Het water in laatste tank in glaswasmachine is hoogst gezuiverd water dat na thermische behandeling (temperatuur ongeveer 45â”) en watervlekken in bijlage op de oppervlakte van glas, onder de sterke windactie van luchtmes, wanneer zij door drogende sectie overgaan, zal weggeblazen of verdampt worden. Aangezien het luchtmes en het glasvlak bepaalde scherpe hoek vormen, telkens als het demonteren van luchtmes of hun positie veranderen zouden wij aandacht moeten besteden om zijn hoek te meten en onveranderd te blijven wanneer hen back.

 1. Om het vuil, de glasstukken, de etiketten en het clip papier in het drogen sectie schoon te maken en schoon katoen te gebruiken om het luchtmes, de rollen en andere delen schoon te vegen om properheid te verzekeren.
 2. Laat arbeiders primaire filterplaten en secundaire filterzakken die in blower zijn geïnstalleerd demonteren en blaas ze met perslucht en blaas stof uit en controleer of er enige schade of blokkerende dingen in zitten en vervang ze regelmatig.
 3. Maak de snede van het luchtmes schoon en controleer of er vezels zijn die het luchtmes blokkeren.

Door zorgvuldig onderhoud en reparatie van de glaswasmachine volgens bovenstaande procedures, onder de normale procesomstandigheden, kunnen wij het reinigingseffect aan ruw glas zeer verzekeren en de kwaliteit van glasproducten waarborgen.

https://www.ny400.nl/