Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Wat je moet weten als je, je gaat inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda

Als je je gaat inschrijven bij een uitzendbureau in Breda en omstreken word je vaak om allerlei informatie gevraagd. Logisch, want hoe beter het uitzendbureau jou kent hoe beter ze je kunnen matchen met één van de vacatures. Bij de meeste uitzendbureaus kun je je online inschrijven. Hier word je uiteraard eerst om je naam, leeftijd, woonadres en contactgegevens gevraagd. Naast je mailadres vragen de meeste bureaus ook om je telefoonnummer omdat ze graag persoonlijk contact met je opnemen. Bij sommige uitzendbureaus, zoals bij bijvoorbeeld Raaak Personeel word je meestal ook uitgenodigd voor een intakegesprek op kantoor.

Extra informatie bij het inschrijven bij een uitzendbureau omstreken Breda

Vervolgens word je bij de meeste uitzendbureaus gevraagd om je CV. Meestal kun je zelf een document uploaden of via een online formulier alle informatie achterlaten. Bij het inschrijven bij een uitzendbureau in de regio Breda hoef je je niet heel erg druk te maken over de opmaak van je CV. Meestal gieten ze jouw informatie toch in een standaardopmaak van het bureau zelf voordat ze het doorsturen naar mogelijke werkgevers. Gewoon een Word-document met alle informatie keurig op een rijtje is dus voldoende.

Welke informatie moet er op je CV?

Op je CV is het belangrijk zoveel mogelijk informatie neer te zetten als je je gaat inschrijven bij een uitzendbureau in Breda en omstreken. Veel werkgevers zijn namelijk niet alleen geïnteresseerd in je hard skills, maar ook zeker in de soft skills. Heb je vrijwilligerswerk gedaan? Schrijf het zeker op.

Ook je bijbaantje noemen

Ook je bijbaantje als krantenjongen of vakkenvuller is in het begin van je carrière zeker de moeite waard om te benoemen. Hoewel je als junior software ontwikkelaar niet zoveel kunt met de kennis van het keurig stapelen van blikken tomatensoep, laat deze werkervaring wel zien dat je een harde werker bent en ervaring hebt in het functioneren in een team.

https://www.raaakpersoneel.nl/