Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Kies voor bliksembeveiliging via potentiaalvereffening

Zoekt u een specialist op het gebied van bliksembeveiliging? Bekijk dan eens de website van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Dit bedrijf is al sinds 1952 werkzaam op dit gebied en heeft over de afgelopen jaren onder andere al vele bliksemafleiderinstallaties en aardingssystemen geproduceerd. Ze ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden de installaties, zodat u zeker weet dat alles aan de daarvoor vastgestelde normen voldoet. Ze zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfspand beveiligd is tegen bliksem waarbij u profiteert van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Door hun jarenlange ervaring hebben ze veel kennis en expertise in huis. Ze kunnen u dan ook goed advies geven over de voor u geschikte installatie.

Het neutraliseren van spanningsverschillen

Een manier van bliksembeveiliging is potentiaalvereffening. Dit betekent dat verschillen in spanning geneutraliseerd worden. Bij blikseminslag komt spanning binnen via bijvoorbeeld elektriciteitskabels en de waterleiding. In dit geval staat het pand en de elektrische installatie onder hoge spanningen. Wanneer er verschillen in spanning gaan ontstaan, wordt het extra gevaarlijk. Door middel van potentiaalvereffening worden de spanningsverschillen geneutraliseerd, waardoor het grootste gevaar afneemt. Deze manier van beveiliging zorgt ervoor dat uw apparatuur goed beschermd is tegen bliksemschade en overspanning.

Neem contact op met deze specialist om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u potentiaalvereffening of een andere vorm van bliksembeveiliging laten realiseren? Schakel dan Mulhuyzen Bliksembeveiliging in. Zij leveren een hoge kwaliteit dienstverlening en zorgen voor service op maat. Daarnaast betaalt u een marktconforme prijs. De verschillende vormen van beveiliging kunnen zowel voor bedrijven als particulieren gerealiseerd worden. Of u nu uw huis of bedrijfspand wilt beveiligen; bij deze specialist kan het allemaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bliksembeveiliging, zoals potentiaalvereffening? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met dit bedrijf en zij vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast voorzien ze u van deskundig advies.