Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Weet wat je eet bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard

Ben jij iemand die van natuurlijke producten houdt? Wil je graag zien waar je etenswaren vandaan komen en hoe deze worden gemaakt? Dan moet je de zuivelwinkel van Melkveebedrijf Commijs in Maasdam eens proberen. Deze winkel staat vol met heerlijk eten dat deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard zelf produceert en bereidt. Er worden voornamelijk ingrediënten van de boerderij gebruikt en je koopt direct van de producent. Dat is nog eens wat anders dan de melkproducten die op de schappen in de supermarkt staan! De kans dat je vergeet waar die vandaan komen is dan veel groter en dat wil deze leverancier van zuivelproducten in Maasdam, gemeente Hoeksche Waard, precies voorkomen. Daar is wat je koopt eerlijk en heerlijk met de ouderwetse natuurlijke smaak, waar men generaties geleden al zo van genoot.

Natuurlijke en plaatselijke producten

Als je iets zeker weet als je de producten van deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche waard probeert, is dat deze natuurlijk zijn en plaatselijk worden geproduceerd. Op dezelfde boerderij, om precies te zijn. Daar maken ze allerlei lekkernijen, zoals roomboter, kwark, karnemelk, yoghurt, vla en melk in allerlei smaken en varianten. Dit familiebedrijf wil iedereen laten zien hoe hun passie voor dieren en het vak resulteert in producten die veel lekkerder en gezonder zijn. Een bezoekje aan deze leverancier van zuivelproducten is dan ook de rit naar Hoeksche Waard meer dan waard.

Een leerzaam dagje uit

Sta jij regelmatig voor de schappen in de supermarkt en vraag je je af waar jouw zuivelproducten vandaan komen? Dan is een bezoekje aan Melkveebedrijf Commijs een echte aanrader. Bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard mag je de koeien bekijken, de kalfjes knuffelen en de melkrobots bewonderen. Dat levert een leerzaam én smakelijk dagje uit op, een volle koelkast en een natuurlijke ervaring. Het is een echte aanrader voor jong en oud!