Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

Wilt u graag een huis huren op Curaçao?

Dan moet u bij Century 21 zijn, de nummer 1 real estate in Curaçao. U kunt via hen een huis huren, maar ook verhuren, kopen en verkopen.

Century 21 is sinds 1971 actief als makelaar in Curaçao. De ervaren medewerkers zijn bekend met de huizenmarkt en weten als geen ander hoe het wonen op Curaçao is.

Er is een groot aanbod aan koop-en huurwoningen in Curaçao. Century 21 heeft hier een up to date aanbod van op hun site staan. De makelaars kunnen u advies leveren wanneer u interesse heeft in het kopen of huren van woningen, villa’s, appartementen en kavels. Ook is er aanbod van commerciële panden.

Waarom een huis huren op Curaçao?

Een huis huren in Curaçao betekent dat je altijd een zonnetje op je snoet hebt. De temperatuur ligt altijd rond de 30 graden. De laagste temperatuur ooit gemeten is maar 19,7 graden. In de maanden januari en februari is het op zijn koudst 24 graden.

Niet alleen voor het mooie weer ga je wonen op Curaçao, maar ook voor de vele culturen die het land kent. Curaçao kent in totaal 50 nationaliteiten die allemaal op een eiland samenwonen. Hierdoor worden er veel talen gesproken en zijn er veel mensen met ieder hun eigen tradities, geschiedenis, architectuur, eten en muziek.

Weet je trouwens waar de naam Curaçao vandaan komt? De naam is afkomstig van het Portugese woord, curaçào, wat hart betekent. Dit verwijst naar het feit dat Curaçao het hart van de handel was waar zeelieden vroeger werden achtergelaten en genazen van hun zeeziekte op wonderbaarlijke wijze.

Neem contact op met Century 21 en vindt uw droomhuis.

Wilt u graag meer te weten komen over het aanbod van huizen, villa’s of appartementen op Curaçao, neem dan contact op met de makelaars van Century 21. U kunt ook bij hen terecht wanneer u graag uw huis of appartement wilt verhuren of verkopen. Tevens kunt u ook terecht bij hen voor het laten uitvoeren van een taxatie.

U bent van harte welkom bij Century 21 op de Cas Coraweg in Curaçao of u kunt bellen voor een telefonische afspraak.