Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo praktisch is het gebruik van een brievenbusdoos

Als u iets moet versturen dan denkt u misschien in eerste instantie aan het gebruik van verzenddozen, maar heeft u al eens overwogen om voor een brievenbusdoos te kiezen? Verzenddozen zijn handig, want u kunt er vaak meerdere artikelen in versturen. Maar wat als de klant alleen iets kleins bestelt? Of als u een kleine attentie naar uw relaties wilt sturen die door de brievenbus past? Dan is een brievenbusdoos wel zo handig. Niet in de laatste plaats omdat u op die manier aanzienlijk bespaart op de kosten voor verzending. Als u de brievenbusdoos nog nooit heeft overwogen is het wellicht de moeite waard om dit alsnog te doen.

Het goedkope alternatief voor een pakket

Vaak worden spullen in veel te grote verzenddozen verstuurd. Een klant die een theedoek bestelt en deze in een enorme verzenddoos geleverd krijgt, zal zich hier op zijn minst over verbazen maar vaak wekt het ook ergernis. Grote dozen zijn prima als het nodig is, maar als u de verzending ook op een andere manier kunt doen dan is dat zeker het overwegen waard. Uw klant heeft zijn bestelling vaak sneller in huis en u bespaart op de kosten van verzending. Dat laatste is gunstig voor uw klant want die hoeft u dan ook minder kosten in rekening te brengen voor verpakking en verzending van de bestelling. Brievenbusdozen zijn leverbaar in verschillende maten, u kunt dus het formaat kiezen dat past bij wat u wilt versturen.

Online bestelt u de goedkoopste verzenddozen

Als u op zoek bent naar stevig maar toch voordeling verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen, dan is Twinpack een aanrader. Dit bedrijf levert brievenbusdozen en ander verpakkingsmateriaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt de dozen desgewenst laten voorzien van uw bedrijfslogo voor goede herkenbaarheid. Voor grote orders wordt u aangeraden vooraf een vrijblijvende prijsopgave te vragen bij de klantenservice.