Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Zolder slaapkamer

Zolder slaapkamer

Nadat je hebt rondgekeken naar een manier om meer ruimte te maken in je huis zonder een aanbouw te bouwen, heb je misschien overwogen om de zolder naar een slaapkamer te verbouwen. Misschien heeft u hier zelfs al succes mee gehad door er een of twee nieuwe kamers van te maken! Door de lage plafonds en schuine daken (onder andere) denken veel mensen dat ze binnen deze beperkingen geen goede ontwerpprincipes kunnen gebruiken bij het inrichten van hun kamer alsof het een studentenkamer is – maar maak je geen zorgen! Hieronder vind je enkele goede tips over hoe je dit effectief kunt doen.

Industriele slaapkamer ideeën

Van de donkere grijstinten tot de ongepleisterde bakstenen muren, slaapkamers in industriële stijl lijken meer op een pakhuis dan op een uitnodigende ruimte. Daarom is het belangrijk om de balans te vinden tussen comfort en decor dat past bij je persoonlijke smaak – je wilt tenslotte dat deze slaapkamer voelt als thuis en niet als een koude opslagplaats.

Meubels landelijke stijl

Landelijke meubels zijn modern, stijlvol en gezellig. Deze veelzijdige interieurtrend heeft natuurlijke materialen met hier en daar wat prints om een vleugje elegantie toe te voegen zonder te formeel of “te landelijk” te zijn, zoals de naam al doet vermoeden. U kunt elegante meubels verwachten die beide retrostijlen in één kamer mixen voor een eclectische look, of meer moderne stukken in uw hele huis als u de voorkeur geeft aan iets strak maar nog steeds warm in het hart. Een grote hoeveelheid accessoires zal nodig zijn om deze gezellige stijl tot leven te laten komen, dus vergeet al die mooie manden niet!

Urban jungle

Het urban jungle interieur wordt gekenmerkt door een overvloed aan planten en natuurlijke materialen. Deze trend is geïnspireerd door de natuur om een meer harmonieuze omgeving te creëren voor huis of kantoor. Binnenshuis gaat het niet langer alleen om nut, maar ook om schoonheid, gezondheid en ontspanning – er is iets rustgevends aan het zien van groene bladeren! Bovendien kost het niet veel geld of moeite om van je huis een oase te maken (vooral als je al wat groene vingers hebt, zoals ik!).

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Just Marine; dé watersport specialist

De belastingdienst

Elektrische auto en toch een auto huren bij autoverhuur de Mulder