Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Winkelen

Zweedse snus online kopen

Sigaretten en e-smoker inruilen voor Zweedse snus heeft veel voordelen. Enerzijds komen er steeds minder plekken waar u mag roken, anderzijds zijn er ook veel plekken waar u beter niet kan roken. Neem daarbij in acht dat roken z’n prijskaartje heeft, dan is nicotine consumeren middels Zweedse snus een goede oplossing. Met een beetje vochtige snus achter de bovenlip krijgt u uw nicotine binnen en bent u niemand tot last.

Is een rookverbod terecht?

Ondanks dat er minder mensen meeroken zakken de ongunstige cijfers niet. Toch is het beter om op werkplekken en in de horeca het roken niet meer terug toe te staan. Ook is het beter om op sommige plekken niet te roken. Bijvoorbeeld roken in de auto mag, maar kunt u beter niet doen. De auto gaat ervan ruiken, een auto waarin gerookt is kunt u niet makkelijk van de hand doen. Op deze plekken was de e-smoker een goed alternatief, maar toch zijn er personen in de nabijheid die de angst hebben dat zij nicotine inademen. Door deze hele optelsom is snus het sociale alternatief, u heeft uw nicotine en diegene in uw nabijheid geen hinder. Ook blijft de auto fris ruiken en de asbak schoon als u snus gebruikt. De tendens kunt u doortrekken, ook in huis blijft de asbak schoon, en de kamer fris ruiken. Als u trek krijgt in nicotine, neemt u een beetje snus in, niemand die iets ruikt. Door deze oplossing kunt u stellen; het rookverbod is terecht, er is een goed alternatief.

Is Zweedse snus nieuw?

Producten zoals pruimtabak zijn al eeuwen oud, en dat geldt ook voor snuiftabak en snus. Er zijn wel nieuwe vindingen in de maak, dat moet een soort van smeltsigaret worden, maar of dat van de grond komt is afwachten. Het heeft wel dezelfde opzet, anderen niet hinderen met tabaksrook en toch nicotine consumeren, maar het zal niet goedkoop worden. De smeltsigaret zal evenals de e-smoker met een apparaatje gaan wat een investering vraagt, en daarna moet u dan een soort van pods kopen om het apparaatje te laten functioneren. Voor overgaan op Zweedse snus hoeft u geen investering te doen. Omdat smaken verschillen is snus te verkrijgen met verschillende aroma’s, en de kans is groot dat u meerdere smaken lekker zal vinden.

Is snus beter voor de gezondheid dan roken?

Nicotine is een natuurproduct, maar staat omschreven als ongezond. Zweedse snus bevat nicotine. In tabak zitten meer stoffen die als ongezond te omschrijven zijn. Deze stoffen zitten niet in Zweedse snus. Als voorbeeld; Zweedse snus bevat geen teer. Teer kan zorgen dat u kortademig wordt wanneer u een inspanning maakt, en bij snus zal dat dus niet het geval zijn. Hierdoor heeft Zweedse snus in feite alleen maar voordelen t.o.v. de e-smoker en sigaretten. Het is goedkoop, u krijgt minder schadelijke stoffen binnen, en niets gaat naar tabaksrook ruiken wat prettig is voor uzelf en uw naasten. Zweedse snus is online te bestellen, en zit in een leuke handzame verpakking.

https://www.snuspods.com/