Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Alle speciale dingen die een Wandzwenkkraan heeft

Waar denk je aan als je het woord wandzwenkkraan hoort? Denk je dan aan een normale kraan die alleen maar producten omhoog en omlaag kan tillen? Of is het een multifunctioneel apparaat die veel meer te bieden heeft dan het lijkt? Het laatste statement is zeker waar. Want niet veel mensen weten dat het veel meer kan dan alleen maar een kraan zijn die een bepaalde pallet kan dragen. Daarom hebben wij een blog geschreven over de wandzwenkkraan om te laten zien hoe speciaal deze eigenlijk is.

Grotere kraan voor grotere producten

Mensen beseffen zich niet hoe groot de wandzwenkkraan daadwerkelijk is. Ze zien wel een aantal plaatjes op het internet, maar dat is niks vergeleken met hoe de kraan in het echt is. Hij is een stuk groter dan het lijkt en kan ook veel meer aan dan dat er bij de foto’s staat. Bovendien is de kraan dan meestal zo aangepast dat hij op de foto past. Hij kan namelijk veel groter gemaakt worden om bepaalde pallets goed erop te krijgen of juist makkelijker. Daarbij ziet hij er ook nog eens ingewikkelder uit dan het lijkt. Het zijn maar een aantal knoppen die je goed moet weten, maar bijna iedereen kan ermee omgaan.

Flexibel met aanpassen

Wat de kraan ook nog eens kan is dat hij aangepast kan worden zonder enkele moeite. Als je wil dat de kraan wat lager gaat, kun je de kraan makkelijk besturen zodat hij lager iets oppikt en dan weer omhoog doet. Daarbij kan de kraan ook van de wand gemonteerd worden. Dit is een kleine moeite en dan wordt het een normale kraan. Hij werkt nog steeds hetzelfde, alleen functioneert hij op de grond. Ideaal, voor als je geen budget hebt voor twee kranen.

Verschillende gewichten

Wist je dat de wandzwenkkraan ook meerdere gewichten kan hebben. De haken van de takel zijn eenvoudig om te wisselen naar andere soorten. Op deze manier kan je per pakket een andere haak gebruiken die beter bij het gewicht ervan past. Daarbij voorkom je ook dat er bepaalde problemen zullen komen en dat één haak snel zal verslijten. Kortom, alleen maar voordelen voor deze geweldige wandzwenkkraan.

https://www.ekh.nl/nl/wandzwenkkraan