Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Laten wrappen van een auto

Auto laten wrappen in Den Haag

Ik heb een paar maanden geleden een auto gekocht, maar de kleur van de auto bevalt me niet helemaal. Echter vond ik de auto te mooi om bij de garage te laten staan. Om die reden heb ik hem toch gekocht, maar ik begin me steeds meer te storen aan de kleur geel. Mooi geel is niet lelijk zou je zeggen, maar deze kleur is toch echt niet mijn favoriet. Tijdens de zoektocht naar een bedrijf dat mijn auto wrappen in Den Haag kan uitvoeren, stuitte ik op Presto Dimensions. Wat is dit een fijn bedrijf, zeg. En het resultaat mag er wezen!

Wrappen

Wanneer je kiest voor auto wrappen, wil je natuurlijk zeker weten dat je de klus laat uitvoeren door een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. De medewerkers van Presto Dimensions hebben meerdere jaren ervaring in dit vak. Dit bedrijf is namelijk al sinds 2006 specialist op het gebied van het wrappen van wagens en andere objecten. Toen ik dat las, wist ik meer dan 100 procent zeker dat mijn auto hier in veilige handen was. Voordat ze aan de slag gingen met het wrappen van mijn auto, werd mij uitgebreid uitgelegd wat voor soort wraps ze kunnen uitvoeren. Ik ben uiteindelijk voor mat zwart gegaan, aangezien ik dat zo mooi vind.

In slechts 3 dagen

De auto wordt in maar 3 dagen volledig van een ander uiterlijk voorzien. De eerste dag treft het team voorbereidingen. De medewerkers onderzoeken de ondergrond en adviseren over de vele mogelijkheden met betrekking tot afwerking en kleur. Vervolgens wordt de auto volledig ontvet. De volgende dag wordt de auto in zijn geheel gewrapt. Uiteraard wordt de auto na het wrappen nog goed gecontroleerd. Zit de wrap er goed op? Waar nodig wordt het wrapwerk aangepast en worde losse delen weer gemonteerd. Ideaal! Ik ben er zo blij mee.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht