Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Alleen op vakantie hoeft niet meer met deze single groepsreizen

Ben je alleen, boven de 50 en ga je het liefste op vakantie met een leuk gezelschap? One2gethertravel is dan de perfecte organisatie voor jou. Dit bedrijf heeft al ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van leuke vakanties voor alleenstaande. Ze weten als geen ander wat de behoeftes en voorkeuren van singles van deze leeftijdscategorie zijn en zorgen daarom voor de leukste vakanties. Deze specialist organiseert single groepsreizen voor verschillende leeftijden maar voor de categorie 50-plussers hebben ze al vele prachtige reizen georganiseerd. Hierbij wordt telkens gekeken naar unieke bestemmingen die het bezoeken zeker waard zijn!

Ontmoet leuke mensen tijdens een vakantie voor alleenstaande

One2gethertravel vindt het ontzettend belangrijk dat jij je vrij voelt tijdens het reizen. Daarom hebben zij de instelling, niks moet maar alles mag! Het is tenslotte jouw vakantie en daarom is het wel zo fijn als je precies kan aangeven aan welke activiteit je wel of juist niet mee wilt doen, ook als het om single groepsreizen gaat. Tijdens de reis ontmoet je allemaal mensen die samen met jou dezelfde interesses delen en ook dezelfde leeftijd hebben. Daarom ontstaat er altijd een goede dynamiek tijdens deze vakanties voor alleenstaande. Je zult ontzettend veel plezier hebben tijdens de verschillende activiteiten die je kunt doen tijdens de single groepsreizen.

De specialist stelt leuke groepen samen

Een vakantie voor alleenstaande is de perfecte oplossing als je single bent en liever niet alleen op reis gaat. Het kan zijn dat je het wel spannend vindt om je aan te melden voor een vakantie met andere alleenstaande. Echter hoef jij je hier echt geen zorgen om te maken. Wij zorgen dat de groepen voor single groepsreizen goed op elkaar aansluiten en je allerlei leuke, nieuwe contacten op doet! Geniet van prachtige bestemmingen zoals Spanje, Zweden, Lapland of Griekenland. Neem snel een kijkje op de website.