Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Horeca

Allround verbouwingen Amsterdam

Wanneer er een verbouwing of renovatie op de planning staat voor je woning, winkel, horecazaak of hotel heb je een uitvoerder nodig. Aannemersbedrijf Aannemer020 te Amsterdam is hiervoor een goede keuze als het gaat om allround verbouwingen in Amsterdam. Of je nou hulp nodig hebt bij een aanbouw in de woonkamer, het plaatsen van een dakkapel in de slaapkamer of het doorbreken van muren; alles is mogelijk. Ook in een winkelpand, horecazaak of hotel.

Verbouwen op jouw manier

Wanneer je gaat verbouwen in je woning, winkel, horecazaak of hotel kan dit uit veel verschillende aspecten bestaan. Wellicht is het nodig dat de vloeren volledig vervangen moeten worden, dat de muren opnieuw geïsoleerd moeten worden of dat het voor de indeling nodig is bepaalde muren te doorbreken. Maar ook kan het zo zijn dat er juist nieuwe muren bijgeplaatst moeten worden, bijvoorbeeld wanneer de zolder in tweeën gesplitst moet worden.

Een goede voorbereiding is hierbij essentieel, zeker omdat je zo kort mogelijk midden in een verbouwing wilt zitten. Ook kleinere klussen vallen onder een verbouwing. Denk hierbij aan het zetten van nieuwe tegels, het stucen van de muren of het leggen van een vloer. De verzorging van elektra en het plaatsen van bijvoorbeeld badkamermeubels valt hier ook onder. Wanneer je graag extra stopcontacten in je woning of pand wilt hebben, of de water- of gasleiding moet verlegd worden kan dit ook geregeld worden. Zo is jouw verbouwing in één keer helemaal klaar en werk je niet met verschillende partijen, waardoor de verbouwing in een korte periode gerealiseerd kan worden.

Ben je van plan te gaan verbouwen binnen Amsterdam? Dan doe je er goed aan een vergunningscheck te doen op de website van Amsterdam. Het is namelijk mogelijk dat een vergunning verplicht is voor de verbouwing. Vaak is dit zo bij monumentale panden.

 

Jan Pieter Heijestraat 77A
1053GM Amsterdam
(op afspraak)

T: 06 16 79 99 29
(Ook op de APP)

E: info@aannemer020.nl

KVK: 76494632
BTW: NL860644698B01

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Frisdrank, een heerlijke dorstlesser

Boek een hotelovernachting in IJsselstein bij dit gezellige familiebedrijf!