Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Auto’s koop je bij de autogarage

Nissan van de Bunte is de ideale Autogarage Harderwijk in verschillende situaties. Of u nou onderhoud wilt laten verrichten aan uw auto, op zoek bent naar een nieuwe auto of een occasion of gewoon even wilt rondkijken om inspiratie op te doen. de Autogarage Harderwijk staat voor u klaar om de juiste service te leveren en u een goede deal te bieden. Ook kunt u bij interesse gerust een proefrit doen als u dit prettig vindt. Hieronder leest u meer over de Autogarage Harderwijk.

 

Nieuw & occasions

De autogarage verkoopt zowel nieuwe auto’s als occasions. In de showroom bevinden zich talloze soorten auto’s. Denk bijvoorbeeld aan SUV’s, busjes, maar ook hatchback auto’s. U kunt kiezen uit handgeschakelde varianten en automaten. De autogarage Harderwijk Nissan van de Bunte verkoopt auto’s met diverse opties. Het is bij alles de keuze aan u wat u liever heeft. Zo kunt u onder andere kiezen voor benzineauto’s, dieselauto’s of elektrische auto’s. Naast auto’s kopen kunt u er overigens ook auto’s leasen. Het is mogelijk een kijkje te nemen in de showroom en zo inspiratie op te doen, maar u kunt ook online alvast een proefrit aanvragen indien er een auto is waarvan u denkt dat het best uw volgende auto kan gaan worden.

 

De werkplaats en voordelen

Naast dat u bij de Autogarage Harderwijk auto’s kunt bekijken, leasen en kopen, heeft de autogarage ook een uitgebreide werkplaats. Hier wordt onderhoud verricht aan auto’s en worden er bijvoorbeeld reparaties uitgevoerd. Als klant zijnde kunt u bij de Autogarage Harderwijk kiezen voor een zogenaamde Nissan Card. Dit brengt onder andere op de werkplaats verschillende voordelen met zich mee. Om te beginnen krijgt u een heel jaar lang gratis bandenreparaties, een gratis APK keuring, een gratis winterchick en wordt uw olie bijvoorbeeld gratis bijgevuld. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld uw koelvloeistof. Daarnaast kunt u indien u een Nissan Card heeft ook gerust langskomen met een sterretje in uw ruit. Ook deze beschadigingen worden kosteloos gerepareerd. Tevens kunt u op alle Nissan accessoires 10% korting krijgen.

Al met al kunt u voor zowel onderhoud en reparaties als voor het aanschaffen van een nieuwe auto naar uw wensen terecht bij de autogarage! Voor al uw vragen kunt u gerust het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u via de website een proefrit aanvragen.