Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Belangrijkste verschillen tussen verschillende soorten blenders

Het is bijna zomer en we weten allemaal wat dat betekent, je kunt er je favoriete smoothies van maken. Het lijdt geen twijfel dat het maken van gemengde dranken tegelijkertijd leuk en opwindend is. Als je een van de beste blenders in 2021 bij je thuis hebt staan, wordt het proces ook gemakkelijk. Van het maken van milkshakes tot gemengde cocktails, met de juiste blender kun je wonderen doen.

In dit artikel gaan we de belangrijkste verschillen bespreken tussen verschillende soorten blenders die op de markt verkrijgbaar zijn. Houd er rekening mee dat u verschillende online winkels moet bezoeken en ook de details moet controleren om de beste voor uw vereisten te bepalen.

Belangrijkste verschil tussen soorten blenders

Je denkt misschien dat de blenders er te vergelijkbaar uitzien als de keukenmachines, maar in werkelijkheid zijn ze niet bedoeld om te helpen bij het koken. De blenders zijn exclusief gemaakt om verschillende soorten bevestigingen te mengen om zo vloeiende combinaties te maken.

Het volgende is een lijst met factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de beste blenders.

1. Hoeveel ruimte ze innemen

Gebruikelijke blenders zijn vaak omvangrijk en groot dan de meeste blenders die op de markt verkrijgbaar zijn. De grootste blender die op de markt verkrijgbaar is, is meer dan 20 centimeter lang. De grotere bieden de broodnodige kracht en volume, maar passen waarschijnlijk niet in de kast of de plank. Vervolgens moet u het mogelijk op het aanrecht bewaren.

Enkele blenders nemen niet zoveel ruimte in beslag omdat ze beperkter zijn, gewoonlijk zijn ze meer dan een voet lang. Drinkende blenders zijn kleine handheld keukenapparatuur die in een kast kan worden bewaard als ze niet worden gebruikt.

2. Motorvermogen

Sommige blenders met motoren met een laag vermogen worden gewoonlijk niet als een goede keuze beschouwd voor het malen van ijs of het mengen van etenswaren. Aan de positieve kant kunnen ze echter overweg met lichte dranken zoals banaan, aardbei en mango milkshakes.

3. Snelheid

Traditionele blenders hebben over het algemeen verschillende tempo’s, omdat ze ook bedoeld zijn om af en toe te helpen bij het koken. Huishoudelijke blenders hebben 1-snelheid, de keuze om onophoudelijk te werken of te pulseren.

Een paar modellen vergezellen extra presets die een mix zijn van expliciete snelheid. Ze worden beschouwd als het beste voor keuken taken, bijvoorbeeld voor het breken van ijs, pureren of voor het maken van een eenmalige portie milkshakes en zelfs smoothies.

4. Gemakkelijk schoon te maken

Blenders met een normaal ontwerp kunnen zichzelf gemakkelijk reinigen. Doe gewoon wat water in de kan en een klein beetje afwasmiddel en zet de blender aan. De interactie reinigt de messen en in de werper zonder problemen.

5. De pot

Blender Kunnen zijn over het algemeen gemaakt van glas en plastic. Als het om keukenapparatuur gaat, zijn glazen apparaten relatief duur maar toch leuk. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en effectief geschikt voor zowel koude als warme items. Als u apparaten van slechte kwaliteit of goedkope apparaten koopt, kan het glas effectief breken, waardoor ze nogal onveilig worden, terwijl dik glas over het algemeen fors kan zijn.