Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Kunst en Kitsch

Kunstopdracht – kunst in opdracht voor particulieren en bedrijven

Kunstopdracht – kunst in opdracht

RVS – Inox kunst

Kunst maakt de wereld om ons heen een beetje mooier en misschien ook wel een stukje beter. RVS kunstwerken die in opdracht gemaakt zijn kunnen de missie, of bedrijfscultuur van een organisatie op artistieke wijze verbeelden. Jeroen Stok heeft ruime ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van kunst in opdracht. Als RVS-kunstenaar doet hij dit zowel voor particulieren als organisaties.

 

 

Een kunstwerk kiezen of laten ontwerpen?

Eén keer een mooi en passend RVS kunstwerk kiezen en u krijgt een sculptuur in huis dat héél lang meegaat : Dankzij de tijdloze, moderne uitstraling én door de letterlijk roestvaste eigenschappen van het materiaal blijft het kunstobject mooi en vrijwel onderhoudsvrij.. In plaats van een bestaand kunstwerk kiezen kunt u natuurlijk ook een uniek kunstwerk laten ontwerpen. U krijgt dan een exclusief kunstwerk dat speciaal voor u is ontworpen en gemaakt. Kunst in opdracht geeft u de kans op een echt uniek en origineel kunstwerk voor u zelf, uw geliefde of namens uw organisatie als kunstcadeau.

 

Uw wensen verbeelden in een kunstwerk in opdracht – hoe gaat dat?

Hoe vertaalt een kunstenaar eigenlijk uw wensen in een kunstopdracht? Na een gesprek waarin u uw wensen verteld of laat zien wat u aanspreekt maakt de kunstenaar een serie schetsen die weer de basis zijn voor kleine ontwerpen. De kleine ontwerpen van karton of koper geven en goede indruk van hoe een sculptuur zich ruimtelijk verhoudt.  “Als een klein ontwerp bevalt voor ik dit uit in RVS of corten staal. Deze manier van werken geldt van kleine kunstopdrachten tot grote kunst in opdracht werken.

 

Bij de grotere kunstopdrachten spelen ook pragmatische zaken zoals technische tekeningen, sterkte berekeningen en het zorgen voor een goede stevige ondergrond (betonfundering) een belangrijke rol.

Als kunstenaar beeldhouwer zorg ik ook voor de montage van het kunstwerk en de plaatsing ter plekke. Vanaf de eerste krabbel tot aan een verantwoorde wijze van montage en plaatsen ben ik als kunstenaar betrokken en verantwoordelijk.

 

Van tuinbeelden tot grafstenen

 Ik heb kunstopdrachten gemaakt voor uiteenlopende organisaties en bedrijven. Dat varieert van RVS beelden voor in de tuin, waterobjecten, moderne abstracte sculpturen en gedenktekens tot aan grafkunst in de vorm van persoonlijke grafmonumenten, gedenktekens, grafzerken en grafstenen van RVS, corten en glas.“

RVS Kunstenaar  beeldhouwer Jeroen Stok

 

Jeroen Stok maakt al meer dan 30 jaar kwaliteitssculpturen in opdracht van RVS, corten, brons en glas. Alles in nauw overleg met de klant zodat de wensen zo goed en fraai mogelijk op originele en exclusieve wijze worden verbeeld.

 

Beeldhouwtechnieken van traditioneel tot eigentijds

Sculpturen en kunstwerken in opdracht ontworpen maken we met een unieke combinatie van traditioneel ambachtelijk vakmanschap  en moderne technieken. Passie, vakmanschap en eigentijdse technieken gaan naadloos samen.

 

Beeldhouw en metaalbewerkingstechnieken

RVS sculpturen ontstaan door het gebruik van verschillende metaaltechnieken. Daarbij maken we gebruik van verschillende eigentijdse technieken en traditionele bewezen technieken.

De combinatie van traditionele en eigentijdse technieken levert exclusieve sculpturen op die zich onderscheiden in kwaliteit zowel qua ontwerp als uitvoeringstechnieken met een exclusieve afwerking.

Exclusieve kunstobjecten van RVS zijn geliefd bij liefhebbers van moderne RVS sculpturen.

 

RVS sculpturen 100% Nederlands vakmanschap

Al mijn RVS kunstopdrachten voor sculpturen in zijn stuk voor stuk gemaakt van prachtig edelstaal met een minimale dikte van 3 mm RVS 316. Ieder kunstbeeld is 100% Nederlands vakmanschap en handwerk. De afwerking van de lassen en de huid kan in overleg met de opdrachtgever of klant tot een spiegelkwaliteit worden uitgevoerd. Elk kunstwerk in opdracht is uniek –of krijgt in overleg met de klant een gelimiteerde oplage. In dat geval worden van een sculptuur slechts enkele exemplaren gemaakt.

Alle RVS sculpturen in opdracht – en vrije kunstwerken van RVS – hebben garantie. De kunstbeelden en sculpturen zijn geschikt voor binnen- en buiten.

Na plaatsing of levering ontvangt u een certificaat van echtheid zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van het kunstwerk.

Origineel exclusief sculptuur met een certificaat van echtheid

Elk kunstwerk in opdracht is in principe origineel en eenmalig gemaakt, maar een gelimiteerde oplage kan ook. In overleg maken we een beperkt aantal expemplaren van het ontwerp.

Alle kunstwerken hebben garantie. Dat geldt voor de kunstwerken in opdracht gemaakt en voor de vrije kunstwerken die te koop zijn. Vrijwel alle kunstwerken van RVS en corten zijn in principe geschikt voor binnen en buiten.

Bij iedere aankoop of kunstopdracht behoort een certificaat van echtheid waarmee de authenticiteit van het kunstwerk schriftelijk bevestigd is.

Meer weten over de mogelijkheid van kunst in opdracht?

Heeft u interesse om een beeld te laten maken? Neemt u vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden van kunst in opdracht.

Een aantal RVS kunstwerken die u op de website jeroenstok.com vindt zijn u te bekijken in een aantal beeldentuinen en galerieën In Nederland..

 

Wilt u een RVS sculptuur kopen of een kunstwerk in opdracht laten maken? Jeroenstok.com toont een ruime keuze aan originele RVS sculpturen waarvan een deel als kunstopdrachten zijn uitgevoerd. ✓ Originele ontwerpen  ✓Garantie ✓ Certificaat van echtheid.

 

Deze blogpost over kunst in opdracht werd u aangeboden door Jeroen Stok.  

Jeroen Stok – RVS kunstenaar

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

https://www.jeroenstok.com/

Gerelateerde artikelen

Wie zoekt een persoonlijk grafmonument?

Waarom een schilderij kopen?

Hoe maak je een RVS kunstbeeld ?