Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Wijn

Beleef een wijnproeverij bij u thuis en ontdek de voordelen van een wijnabonnement

Bent u een wijnliefhebber en heeft u altijd al uw wijnkennis willen uitbreiden en nieuwe diverse smaken willen beleven? Dan zit u goed bij Wijnhuis Oktober. Deze wijnhandelaar begon in 1974 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijke wijnhandelaar in regio Breda. Dit wijnhuis biedt u een groot assortiment aan de beste wijnen die afkomstig zijn uit de hele wereld. U kunt niet alleen bij deze wijnhandelaar terecht voor het bestellen van exquisiete wijnen, maar u kunt daar ook terecht voor het organiseren van een wijnproeverij bij u thuis en om een wijnabonnement aan te schaffen.

 

Geniet van een avond vol smaakverrijkingen

Als u een wijnproeverij bij u thuis wilt organiseren en een gezellige avond vol smaakverrijkingen wilt beleven met uw vrienden of familie, dan kunt u kiezen voor een begeleide proeverij bij u thuis. De Thuisproeverij van deze wijnhandelaar leert u vele technieken achter het proeven van wijn, u leert een specifiek wijngebied kennen en spelenderwijs breidt u uw wijnkennis uit. De gezellige wijnproeverij is een uitstekende invulling van uw avond; of u nu een beginnende of een ervaren wijnkenner bent. Daarnaast is dit een leuk cadeautje als u een familielid of vriend wilt verrassen. Wanneer u kiest voor een thuisproeverij, dan heeft deze de volgende elementen:

  • Proefinstructies
  • Aromawiel voor smaakherkenning
  • Wijnopener
  • Proefformulieren
  • Kortingscode voor 5% korting
  • Uitgebreide wijn- en streekinformatie

Ontdek diverse exclusieve wijnen

Een echte wijnliefhebber wilt zoveel mogelijk weten over wijnen. Dankzij een wijnabonnement van deze wijnhandelaar kunt u altijd genieten van een unieke selectie, zonder keuzestress! Het wijnhuis selecteert spannende, verrassende en overheerlijke wijnen met een goede prijs en de beste kwaliteit. Het wijnabonnement is de manier om u smaak te ontwikkelen en zoveel mogelijk te weten over de nieuwste wijnen.

Ontdek de mogelijkheden van wijn

Als u interesse heeft in het organiseren van een wijnproeverij bij u thuis of in het aanschaffen van een wijnabonnement, dan kunt u de website bezoeken van Wijnhuis Oktober. Daar vindt u meer informatie.