Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Distributiechauffeur

Distributiechauffeur

Ben jij in het have van rijbewijs c, code 95 en gesetteld in locatie Tilburg?

Wij zijn voor een horeca groothandel in omtrek Tilburg op zoek naar een distrubtiechauffeur die overweg kan met de vrachtauto, maatschappelijk ingesteld is en lichamelijk zwaar werk aan kan.

Hoe ziet jouw baan er bij deze opdrachtgever uit?

Het is 04. 00 en je wekker gaat af, aldaar jouw werkdag tussen 05. 00 – 06. 00 begint. Jouw werkdag aanvang in burgh-haamstede waarbij je producten inlaad die afgeleverd moeten word bij de klanten.
Als chauffeur ben je aansprakelijk voor het afleveren van eten en zuipen bij restaurants, café ‘s, ziekenhuizen en voetbalkantines. Je controleert eerst goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Vervolgens ga je op pad en bezorg je de producten. Je gedraagt je als een goed chauffeur op de weg en krijgt ( en neemt ) de tijd om de producten keurig af te leveren. Service staat hierbij voorop en tijd voor een kop koffie bij de gast is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je de vrachtauto keurig af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider.

Wat bieden wij?

Goed goedje : de vrachtwagen, rolcontainers en andere materialen zijn van de juiste kwaliteit. Een salaris homoloog cao en werkervaring ; een professionele werkomgeving een team met fijne collega ’s de chauffeur die wij zoeken : heeft bij trek rijervaring in een gelijksoortige functie als loopjongen ; is communicatief vaardig en vind het leuk om de beste service te verstrekken ; heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is solide ; is gezeten in een straal van 25 kilometer rondom burgh-haamstede ; krijgt een vaste richting met regelmatige werktijden.

Lijkt dit jou een leuke baan én voldoe jij aan de reclameren?

Solliciteer dan door hieronder op de sollicitatie button te klikken uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://www.vindazo.nl/keywords/distributiecentrum.html