Holnieten: essentiële leer fournituren

Voor het maken van leren producten zijn holnieten een belangrijk onderdeel. Je vindt ze vaak terug in tassen, schoenen en riemen. Maar wat is dit fourniture precies en hoe kan je ze gebruiken?

 

Wat zijn holnieten?

Een holniet is een holle klinknagel dat vaak bestaat uit twee delen. Ze kunnen in leer geslagen worden maar ook in andere materialen zoals karton of textiel. Holnieten staan ook wel bekend als mannetjes-en vrouwtjes. De holniet wordt gebruikt om leren voorwerpen vast te maken, zoals bij een sluiting. Ze zijn stevig en gaan moeilijk stuk, ideaal om een goed en stevig product af te leveren.

 

Een diversiteit aan opties

Holnieten zijn fijne producten omdat ze goedkoop en effectief zijn. Daarnaast gaan ze ook nog eens lang mee. Er zijn heel veel opties om de juiste holniet voor jou te vinden. Er zijn namelijk verschillende soorten lengtes en ook verschillende soorten kop diameters. Naast verschillende maten zijn er ook verschillende kleuren, de meest voorkomende is nikkel en deze is zilverkleurig. Brons is ook te krijgen, ook wel antraciet zwart, en zo kan er een keuze gemaakt worden van wat er het beste bij jouw product past.

 

Hoe, wat en waar

Ga eerst bij jezelf na wat je nodig hebt, een enkele of dubbele holniet? Daarna is het kijken naar wat er mooi bij jouw product zou staan, welke lengte en welke kleur. Er zijn heel veel opties en het kan het eindproduct naar een nog hoger niveau tillen. Holnieten zijn overal online verkrijgbaar maar Ritomshop heeft een divers en uitgebreid aanbod, de webshop is te bezoeken via de volgende link: Bekijk de holnieten

Hier kan je kijken wat de opties zijn en wat mooi zou passen bij jouw product.