Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

Deze pizzaoven is houtgestookt voor de lekkerste pizza’s uit eigen tuin

U kent het wel, die lange en zwoele zomernachten waarbij u met heel de familie of uw vrienden in de tuin zit te genieten. Het is heerlijk warm buiten, u heeft een gekoeld wijntje in uw hand en dan wordt het hoog tijd om te gaan eten. En wie houdt er nu niet van pizza? Nog beter zelf: een verse pizza uit eigen tuin! Door een houtgestookte pizzaoven te kopen, kunt u buiten in uw eigen tuin een uniek feestmaal op tafel zetten. Creëer zelf de lekkerste pizza’s met w favoriete topping en uw zomer kan niet meer stuk!

Een pizzaoven voor in de tuin

Pizza is vrijwel overal immens populair en men kan er geen genoeg van krijgen. Met houtgestookte pizzaovens worden de lekkerste pizza’s in een handomdraai zelf bereid. Gaat u voor de welbekende Margherita voor gegarandeerd succes of toch liever een Quattro Stagioni? Met uw eigen houtgestookte pizzaoven bepaalt u het helemaal zelf! Bovendien zijn de ovens handgemaakt in Portugal. Hierdoor geeft u uw tuin een sfeervol mediterraans tintje waarmee de lange, zwoele zomernachten nog gezelliger en knusser worden. Doordat de pizzaoven houtgestookt is, biedt dit de mogelijkheid om er meer dan alleen pizza in te bereiden. Denk hierbij aan diverse ovengerechten of een lekkere kip aan het spit. En dat allemaal gewoon uit eigen tuin!

Waar koopt u zo’n handige pizzaoven?

Ziet u het wel zitten om een schitterende handgemaakte, Portugese pizzaoven buiten in uw tuin te plaatsen? Bestel deze dan in de webshop van L&L pizzaovens en u bent verzekerd van topkwaliteit. Zij maken het creëren van een pizza nog eenvoudiger voor u door ook diverse accessoires aan te bieden. Zo hebben zij verschillende soorten onderstellen beschikbaar voor uw pizzaoven, zodat deze onder alle weersomstandigheden stevig staat. Ook een bezem om de over schoon te maken of een pizzaschuif bestelt u eenvoudig bij dit bedrijf.

https://tuinpizzaoven.nl/