Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Tweewielers

Bestel de fietsonderdelen voor jouw stalen ros in deze webshop

Je ziet dat het aankomend weekend stralend weer wordt, maar je fiets valt bijna van ellende uit elkaar. Herken jij jezelf in deze situatie? Dan is een webshop met fietsonderdelen de oplossing voor jouw problemen. Bestel nieuwe binnen- of buitenbanden zodat je weer over het fietspad glijdt of monteer een nieuwe fietsmand op je stuur zodat je handig de boodschappen kunt meenemen na een ronde fietsen. Zorg dat je verlichting aan de voor- én achterkant goed werkt en dat je remmen nog helemaal in orde zijn; dan ben je klaar om weer een heel seizoen fijn te fietsen.

Kijk goed welke onderdelen je nodig hebt

De webshop van Van den Berg Markthandel is gevuld met handige fietsonderdelen. Van onderdelen zoals remhendels, verlichting, versnellingen en zadels tot leuke accessoires. Vooral fietsaccessoires zoals tassen en mandjes zijn erg handig om extra spullen mee te nemen. Wel geven zij een duidelijke tip om de te vervangen onderdelen goed te bestuderen of eventueel een foto te sturen naar deze specialist. Op deze manier weten zij precies welke fietsonderdelen je nodig hebt en kunnen ze kijken of het beschikbaar is in de webshop. Wil je toch een keer een frisse neus halen in jouw woonplaats? Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag staat Van den Berg Markthandel met alle fietsonderdelen uit de webshop gewoon op de markt bij jou in de buurt!

Goede service bij jouw bestelling

Als je nieuwe fietsonderdelen nodig hebt, dan zit je in de webshop bij Van den Berg Markthandel goed! Bij bestellingen vanaf € 75,- worden er geen verzendkosten gerekend. Maak hier gebruik van door bijvoorbeeld verschillende fietsonderdelen op voorraad te bestellen of door samen met anderen een bestelling te plaatsen in de webshop. Bovendien heb je 30 dagen retourrecht. Producten die niet naar jouw tevredenheid zijn, mag je dus binnen 30 dagen terugsturen.

https://pvandenberg.nl/