Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Hulp bij overstappen van de ene autoverzekering naar de andere

Bij veranderingen in uw assurantiën is overstappen van autoverzekering soms de aangewezen handeling. Als uw verzekeraar bijvoorbeeld een premiestijging heeft doorgevoerd of de voorwaarden van uw huidige autoverzekering in uw nadeel veranderd zijn, doet u er zeker goed aan om verder te kijken naar overige aanbieders op de markt. Hierbij is het natuurlijk wel van belang dat u niet uw verzekering opzegt voor u een nieuwe heeft afgesloten! Als u graag hulp wilt bij het overstappen van autoverzekering, staat Lanters Assurantiën voor u klaar. Dit bedrijf is al meer dan 65 jaar een begrip in de regio. Zij zorgen ervoor dat uw overstap zonder problemen verloopt.

Een onafhankelijk adviesbureau

Lanters Assurantiën draagt als volledig onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor voor schade- en levensverzekeringen graag zorg voor haar relaties. Als familiebedrijf vinden zij het belangrijk dat u veilig en voordelig op pad kunt. Het inschakelen van dit bedrijf voor uw overstap brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

  • Gesprekken aan huis
  • Zorgvuldige schadeafwikkeling
  • De juiste verzekering bij de juiste noden
  • Het verhalen van servicekosten bij autoschade
  • Altijd optimale dekking voor iedere situatie
  • Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Hak nu de knoop door en stap over

Als u gaat overstappen van autoverzekering kunt u aanzienlijk besparen op premies. Lanters Assurantiën controleert voor u op voorhand of het maken van een dergelijke overstap zinvol voor u is. Wanneer u heeft besloten om daadwerkelijk over te stappen adviseren zij u om uw huidige verzekering tijdig op te zeggen. Houdt u hierbij ook rekening met een opzegtermijn van circa twee maanden. Het is van groot belang dat u verifieert of uw nieuwe verzekeraar de aanvraag heeft goedgekeurd alvorens u de huidige opzegt! Alleen dan kunt u er van op aan dat alles goed geregeld is. Het is immers bij wet verplicht om een WA-verzekering te hebben; het mag dus niet zo zijn dat u op enig moment zonder komt te zitten! Ook benieuwd wat Lanters Assurantiën voor u kan betekenen? Neemt u dan direct contact op voor het maken van een afspraak. U kunt ook gewoon eens bij hun locatie in Didam binnenlopen. Zij helpen u graag op weg!

https://lanters.nl/