Bestel een goed hockeybitje en voorkom ongelukken

Als je lang genoeg op hockey zit, dan weet je dat je maar beter zo snel mogelijk een goed hockeybitje kunt aanschaffen. Hockey kan namelijk best gevaarlijk zijn, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Dit ondervond ook de Nederlandse hockeyspeler Seve van Ass. Tijdens een wedstrijd kreeg hij een klap in zijn gezicht met een hockeystick en verloor meerdere tanden. Van Ass droeg tijdens deze wedstrijd geen hockeybitje. Een bitje had dit ernstige letsel wellicht niet geheel kunnen voorkomen, maar het letsel was mogelijk wel minder ernstig geweest.

Het gebruiken van een hocekeybitje is verplicht voor alle spelers

Naar aanleiding van dit ongeluk heeft de Nederlandse Hockeybond het dragen van bitjes inmiddels verplicht gesteld. Dit is niet helemaal onlogisch, want volgens de Hockeybond lopen zo’n 6000 spelers jaarlijks letsel op aan de mond.  Ook als je nog hockey bij de junioren speelt, is een bitje belangrijk. Kinderen tot en met 10 jaar bestellen bij een website als Gebitsbeschermers.nl een junior hockeybitje. Als je 11 jaar of ouder bent, kun je een senior gebitsbeschermer aanschaffen. Een bitje kan veel schade aan je gebit voorkomen!

Jouw hockeybitje geheel op maat bij Gebitsbeschermers.nl

Bestel een op maat gemaakt bitje, bij Gebitsbeschermers.nl – de specialist in bitjes. Gebitsbeschermers.nl scoort gemiddeld een klantenbeoordeling van 8,6. Je bent dus echt wel safe met een mooi, persoonlijk bitje van Gebitsbeschermers.nl. Woon jij in Utrecht of Arnhem en ben je op zoek naar een hockeybitje op maat? Je kunt dan ook altijd even langskomen bij een van de fysieke winkels van Gebitsbeschermers.nl. Service is erg belangrijk voor Gebitsbeschermers.nl. Als jij vragen of twijfels hebt over het bitje dat jij wil bestellen, dan kun je altijd mailen of bellen. Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen in één van de winkels. Bekijk op de website van deze aanbieder van bitjes het brede assortiment en bestel vandaag nog een hockeybitje.

https://gebitsbeschermers.nl