Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Orfeokliniek is er voor jou!

Ben jij op zoek naar een mondzorgkliniek met toonaangevende kwaliteit, waarbij je zeker weet dat je in goede handen bent. Dan moet je aan kloppen bij Orfeokliniek. Orfeokliniek is de mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer. De kliniek onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen, van implantaten tot kaak operaties. We hebben multidisciplinaire consulten in dienst die je de beste adviezen aanbieden dankzij een hoog niveau aan expertise en voorzieningen in apparatuur.

Moet je bijvoorbeeld op aanraden van je tandarts een verstandkies trekken? Dan kan gebeuren in ons kliniek. Je verstandskiezen vinden zich plaats achter in je mond. Achter aan het rijtje van je tanden. Je verstandstanden heb je van nature, maar door generaties aan veranderingen in de opmaak van ons lichaam, en de versmalling ervan, zijn de verstandskiezen op ten duur overbodig geworden. In je tiener jaren, tussen de 14 en 25 jaar beginnen de tanden met groeien. Je moet er dan zo min mogelijk aan zitten, met je tong bijvoorbeeld. Omdat je anders het risico loopt dat ze scheef gaan groeien. Als dat het geval is dan kan het gebeuren dat de kies tegen een ander tand aan groeit. Dan kan veel pijn aanrichten. Als het te lang zo blijft kan dat ook lijden tot een vervelende ontsteking. Als dit het geval is moet je dus je verstandkies trekken.

Als er een of meerdere tanden getrokken moeten worden, kan dat ook bij ons gebeuren. En wees niet bang dat je zonder tanden de kliniek uitloopt. Je kan namelijk de keuze nemen op een implantaat tand of tanden te laten zetten. Dan loop je weer met een mooie en frisse glimlach de deur uit. Zowel een kies trekken als een implantaat zetten kan gebeuren in ons kliniek. Samen de dokter bepaal je of je plaatselijke verdoving wilt of algehele narcose. Samen zorgen we voor de beste oplossingen voor jou situatie. Zodat ook jij een van onze tevreden klanten kan zijn!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht