Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

Bij Daudi Concepts een interieur creëren wat het beste bij ons past

Sinds wij een interieurconcept hebben laten maken door Daudi Concepts, zijn we nog nooit zo blij en enthousiast geweest over een designbedrijf. Al voor een langere periode waren mijn partner en ik op zoek naar een bepaald soort interieur voor ons nieuwe huis. Maar elke keer konden we het net niet vinden of vonden we het uiteindelijk toch niet zo mooi dan we hadden verwacht. Mijn partner kwam toen op het idee om eens te kijken naar bedrijven die verschillende concepten maakt en daarmee samen te werken. Dat leek mij ook een strak plan.

Samen aan de bak met Daudi Concepts

In het begin hadden we nog nooit gehoord van Daudi Concepts. We hadden eerste een aantal andere bedrijven benaderd met de vraag of we een op maat gemaakt concept voor interieur konden krijgen. Maar helaas was dat meestal niet mogelijk of moeten we veel geld betalen hiervoor. Dit vonden we allebei erg jammer en hadden bijna de hoop opgegeven. Totdat goede vrienden van ons een bedrijf aanraden waar we nog niet waren geweest. Dit bedrijf was Daudi Concepts en die hadden het interieurconcept van hun woonkamer en keuken gedaan. Deze vonden we altijd al erg mooi, maar nu snappen we waarom.

Iets prachtigs neergezet

Na het gesprek met de goede vrienden hebben we meteen contact gezocht met het bedrijf. Al snel kregen we contact en konden we een afspraak inplannen om eens over de details te praten. Tijdens die afspraak hadden we meteen een goed gevoel bij het bedrijf, omdat ze erg goed luisterde naar onze wensen en daarbij ook veel ervaring hadden in hun vak. We hebben een aantal sessies samengewerkt om tot een goed concept te komen voor ons nieuwe huis. Wij zijn er super blij mee en kunnen Daudi Concepts niet genoeg bedanken voor hun harde werk.

Neem een kijkje in hun portfolio

Bent u ook benieuwd naar het werk van dit bedrijf? Op de website van Daudi Concepts hebben ze een hele pagina waar u hun portfolio kunt bekijken en misschien inspiratie op kan doen voor uw eigen concept.