Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Horeca

Boek een hotelovernachting in IJsselstein bij dit gezellige familiebedrijf!

Niets is zo fijn als er een paar dagen tussenuit gaan in eigen land. Boek een gezellige hotelovernachting in IJsselstein, een middeleeuws stadje in de provincie Utrecht, bij Hotel Epping. In de stad zelf is al enorm veel te doen – zo kunt u de middeleeuwse bezienswaardigheden bezoeken of een middagje winkelen – maar ook in de omgeving zijn talloze leuke plekken te vinden. Het hotel ligt namelijk in het Groene Hart, waar u lekker kunt wandelen of fietsen, en op tien kilometer van de stad Utrecht.

De geschiedenis van het hotel

Hoewel Hotel Epping inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig en modern hotel, was dat voorheen heel anders. Het hotel is in 1906 namelijk begonnen als een bakkerij, maar toen dat niet meer lekker liep, werd besloten er een cafetaria van te maken. Enkele jaren later werd vanwege de groeiende vraag naar een hotelovernachting in IJsselstein besloten om de cafetaria om te bouwen tot een hotel-restaurant. Dit was in 1967. In de afgelopen decennia is er nog veel veranderd om uiteindelijk tot het hotel van nu te komen. Het hotel is namelijk verschillende keren uitgebreid en gerenoveerd.

Gastvrijheid is zeer belangrijk in dit hotel

Het gevoel van een familiebedrijf is overal aanwezig. Tijdens hotelovernachting in IJsselstein voelt u zich helemaal thuis, dankzij de vriendelijke medewerkers die altijd voor u klaar staan. U wordt als gast écht gezien. Maar ook de kwaliteit van zowel het hotel als het restaurant is uitstekend. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig.

Boek een kamer of neem contact op met het hotel

Wacht niet langer en boek online eenvoudig een hotelkamer bij dit fijne hotel. Heeft u voorafgaand aan uw reservering nog vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Hotel Epping. De medewerkers beantwoorden graag uw vragen en verschaffen u, indien gewenst, de nodige informatie voor een fijn verblijf.