Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Ontdek luxe hangstoelen, trendy en super relaxed

Hangstoelen zijn weer helemaal terug en hip. In de jaren zestig zag je ze overal. In de loop der jaren veranderde onze vrijetijdsbesteding. Veel meer zaten we binnen achter een computer. Tegenwoordig weten we weer wat ze een halve eeuw geleden al wisten: dat zen en relaxen in een hangstoel heerlijk voor je geest en lijf is. Alleen al het beeld van een hangstoel roept het gevoel bij je op, van een boek willen pakken en heerlijk wiegend willen wegdromen. Doen!

Duurzaam wegdromen

Dehangmat.nl begrijpt dit als de beste en met hen komen de jaren zestig weer terug met leuke macramé hangstoelen. Deze bohemian hangstoel is een echte stoel met kussen. Het macramé is gemaakt van gerecyclede petflessen en worden met fair trade geproduceerd in Azie en Zuid-Amerika.

Lekker luieren in een houten hangstoel

Wat voor soort hangstoelen zijn er? De hangmatgigant.nl onderscheidt stoffen, houten en hangstoelen met standaard. We zetten voor jou de diverse typen op een rij.

  • Luxe hangstoelen van hout met kussens
  • Stoffen hangstoelen
  • Hangstoelen met 1 of 2 ophangpunten
  • Standaard met hangstoel erin/eraan
  • Hangstoel met voetenhanger

Wil je echt luxe genieten, ga dan voor een houten hangstoel. Je hebt ze ook voor twee personen. Behalve dat ze lekker zitten, zijn het ook nog eens pareltjes voor je tuin, terras of woonkamer.

1 of 2 ophangpunten?

Hangstoelen met twee ophangpunten zijn breder en zitten comfortabel. De stof van hangstoelen met één ophangpunt zit wat strakker om je lijf voor het beter ‘snuggle-gevoel’. De hangmatwereld.nl verkoopt standaards met twee hangpunten of met één hangpunt. Het fijne van standaards is dat je je hangstoel overal kunt neerzetten en kunt verplaatsen als je wel of niet in de zon wilt zitten. Maar met een hangstoel aan een boom is genieten deze zomer extra romantisch!