Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Cadeautjes vragen voor je baby

Het is natuurlijk je goed recht om als cadeautip geld te vragen. Maar, ergens is dat jammer. Want, het is voor de mensen ook een uitgelezen kans om op een persoonlijke manier al contact te maken met de baby. Het gaat daarbij niet eens om een duur cadeau, maar vooral om iets dat met liefde wordt gegeven. Er is niks mis met geld. Alleen is in dit geval een cadeau wel een stuk persoonlijker. Ze zijn zo al in gedachten met je baby bezig. Dat schept een andere band.

Babykleding

Het kan ook gewoon zo zijn dat je vooral praktisch bent ingesteld. Je baby heeft kleding nodig. En een bon voor babykleding kan dan een geweldige uitkomst zijn. Je kunt ook vragen om babykleding, maar dat vinden mensen dan vaak al wel iets lastiger. Vooral omdat ze geen babykleding willen kopen, dat achteraf gezien niet bij jouw smaak blijkt te passen. Wees wel helder over de kleuren van de kleding als dit voor jou belangrijk is.

Babyspullen

De meeste babyspullen heb je al snel bij elkaar, maar je kunt ook altijd al babyspullen vragen voor als de baby straks alweer wat ouder is. Dit zorgt namelijk voor veel meer mogelijkheden voor de mensen om iets leuks voor je baby te kopen en dat bespaart jou al toekomstige kosten.

Oppasbon

Waarom niet eens buiten de gebaande paden gaan? Vraag gewoon om een persoonlijke oppasbon voor één of meerdere keren oppassen. Vraag dit natuurlijk wel aan de mensen van wie je het fijn vindt dat ze op de baby komen passen. In het begin zullen de meeste ouders niet zo snel kiezen voor oppas, maar op een gegeven moment is het wel handig. Je bent immers niet alleen ouder, je hebt in het leven nog veel meer rollen. Die rollen hebben net zo goed aandacht nodig, juist om die fijne ouder te kunnen zijn.