Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Corona hoogtepunten die we niet zullen vergeten

2020 gaat in de boeken als een jaar waarin een pandemie uitbrak over de gehele wereld. Over een hoop jaar zullen kinderen teruglezen over deze periode in hun geschiedenis boeken. In de corona tijden hebben we gebeurtenissen en veranderingen voorbij zien komen die compleet nieuwe voor ons was. Zo sloot de evenementensector voor meer dan een jaar. Hier zijn veel mensen de dupe van geweest. Veel mensen hebben hun bedrijf failliet moeten verklaren. Naast de evenementensector heeft de horecabranche het ook erg zwaar gehad. Er zijn nog tal andere benoemingswaardige momenten tijdens de corona pandemie. Benieuwd naar deze veranderingen? Lees dan gerust even verder!

 

Thuiswerken

Een van de meest opmerkelijke veranderingen is dat veel mensen thuis moesten werken. Niet alleen werknemers, maar ook studenten moesten thuis hun studie volgen door middel van online lessen. Dit had erg veel effect op de studenten. Een groot deel van de studenten hebben tijdens de pandemie verschillende mentale problemen opgelopen. De wachttijden bij psychologen en andere hulpverleners bij geestelijke problemen liep hierdoor ook enorm op. Corona had grote gevolgen op onze geïsoleerde studenten. Werknemers die thuis moesten werken hadden vaak nog familie of dergelijke om zich heen. Veel studenten zaten vast op hun eigen kamer en mocht niet eens mensen over de vloer hebben. Bij de thuiswerkperiode zijn steeds meer mensen gaan werken als medewerker klantenservice interpolis. Medewerker klantenservice interpolis is één voorbeeld van de vele klantenservice functies die er in de ronde gingen. Door thuis te werken kon men een hoop dagelijkse klusjes makkelijk thuis verrichten. Dit is erg prettig voor veel mensen. Ze ervaren geen reistijd en hebben hierdoor extra tijd om andere zaken op orde te stellen.

 

Meer digitalisering

Een ander opmerkelijk gebeuren tijdens de corona periode is dat steeds meer bedrijven de stap naar online eindelijk durfden te maken. Online zijn de mogelijkheden veel groter dan op een fysieke plek. Dan bent u afhankelijk van de omgeving en online bent u afhankelijk van uw eigen presentatie. Veel bedrijven hebben grote stappen op online gebied gezet. Zo zijn veel websites vernieuwd en zijn veel assortimenten vergroot. In de toekomst verwachten we nog meer verandering op gebied van digitalisering.

 

https://web-wings.nl/