Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Ontdek Gulpen

Ook wel het kloppend hart van het heuvelland genoemd: Gulpen. Proeven en genieten, dat is waar het in Gulpen om draait. Van erfgoed, kunst en cultuur, streekproducten tot aan de natuur. Genieten van zowel rust als ruimte. In het 5-sterrenlandschap kun je heerlijk fietsen en wandelen, je waant je echt even in het buitenland. Een unieke plek om je helemaal op te laden. Het is daarom goed zoeken voor een huis te koop Gulpen.

Het Gulpener Brouwlokaal

Als echte bier liefhebber zul je ongetwijfeld hebben gehoord van Gulpener, het heerlijke biertje vernoemd naar de streek. Bij het Gulpener Brouwlokaal kun je jezelf helemaal laten onderdompelen in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Ontdek het huis van de Vrije Brouwer, ook wel het Bierkenniscentrum van Nederland genoemd. In de gewelfde kelders kun je afdalen naar meer dan 100 verschillende internationale bierstijlen. Ook kun je zelf een biertje brouwen in de Microbrouwerij en geniet aan het eind van de rondleiding van heerlijk Gulpener speciaalbier in de Hoptuin.

Het heuvelland voor de fietsliefhebber

Voor fietsend Nederland is het heuvelland een geliefde plek. Door het glooiende en bijzondere landschap leent het zich uitstekend voor mooie fietstochten. Niet alleen kleinere recreatieve tochten worden hier georganiseerd. Ook trekken de Amstel Gold Race en Limburgs Mooiste jaarlijks veel wielrenliefhebbers.

Wonen in Gulpen

Het vinden van een huis te koop in Gulpen lijkt misschien een verloren zaak. Echter is de vraagprijs in de afgelopen 14 dagen maar liefst met 23,55% gedaald. Als jij nu ook zo graag in het kloppend hart van het heuvelland wilt wonen, is dit hét moment om op zoek te gaan!

https://www.boon-heuvelland.nl/