Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

We zijn allemaal op zoek naar die ene crème die voor meerdere huidproblemen kan zorgen, toch? Wie zou geen gezicht vol make-up dragen als het de bedoeling was om maximale hydraterende verzorging te bieden? Zeg hallo tegen COSRX’s nieuwe product, COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream! Deze innovatieve slakkencrème levert niet alleen een ton aan hydratatie, maar verbetert ook meerdere huidproblemen. AM/PM zonder mankeren, met slechts één vochtinbrengende crème; dit is zeker iets van deze wereld.

Een Enhanced COSRX Snail Mucin Cream bevat 92% slakkenslijmfiltraat (SNA), dat door dermatologen wordt geprezen als het volgende “top-searcher” ingrediënt voor huidhydratatie en -bleking. Bevat een tweefasensysteem om de efficiëntie van de actieve ingrediënten te maximaliseren, en helpt de huidregeneratie te bevorderen. SNA heeft ook een krachtige anti-oxidant werking, wat betekent dat het het verouderingsproces van uw huid kan vertragen.

Dagelijkse hydratatie is een uiterst belangrijk aspect van huidverzorging. s Nachts verliest de huid vocht door ademhaling en verdamping, dus het is heel belangrijk om haar ook overdag gehydrateerd te houden. Vochtinbrengende crème bindt zich aan watermoleculen en houdt ze dicht bij het huidoppervlak. Dit beschermt de buitenste laag van je huid tegen uitdroging, wat betekent dat je huid niet uitdroogt of barst, waardoor de kans op het ontwikkelen van extreme droogheid of vettigheid afneemt. Het beschermt je huid ook tegen schade door het milieu en vroegtijdige veroudering. Daarnaast zijn er nog vele andere manieren waarop een vochtinbrengende crème van goede kwaliteit je algehele teint kan verbeteren, en daarom is het een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine.

In de vervuilde wereld van vandaag zijn huidproblemen een universeel aspect geworden van het leven van volwassen mensen. Dit is te wijten aan de vervuiling in onze omgeving en ook aan een levensstijl waarin de tijd ontbreekt voor een regelmatige huidverzorgingsroutine. Daarom zijn er veel vochtinbrengende crèmes voor het gezicht ontwikkeld om de gevolgen van blootstelling aan schadelijke verontreinigende stoffen tegen te gaan, die op hun beurt een integrerend deel van ons dagelijks leven zijn geworden. Ze zijn gemakkelijk te koop, iedereen kan ze thuis gebruiken en ze zijn ook heel betaalbaar.

https://kocosmo.nl/